Thursday, December 31, 2009

2009-tahun aku bermanja dgn si suami


2009 hampir berlalu
lagi beberapa jam

2009 boleh kukatakan aku masih dalam mood pengantin baru
tahun aku bermanja dengan hubby
hingga saat ini
aku masih berada bawah ketiak hubby
segalanye aku gantung harap pada hubby
oh hubby, i lebiu...

tak reti nak buat imbasan kenangan sepanjang tahun macam org lain
cume aku harap 2010
akan menjanjikan kenangan yg lebih indah buat kami...
moga apa yg kami nantikan akan tiba..
doakan buat kami...

yang penting, 2009 aku sangat bahagia
bergelar isteri kepada seorg suami
yg sgt2 penyayang....
oh Tuhan, kau paling tahu...
terima kasih dengan nikmat bahagia ini...

semoga kalian juga bersyukur dgn apa yg
korang dpt tahun ni...........
apa yg tak dpt, kita usahakan bermula esok!!

chaiyokkk....yeay~
;)




kalau sudi undilah saya kat contest foto suci blog fird
no 5 tau~

8 comments:

fashah84 said...
This comment has been removed by the author.
fashah84 said...

selamat menyambut tahun baru 2010(thun omputeh)...semoga tahun baru ini memberi kebahagiaan&kesihtn yg baik buat intan dan suami..mudah2n tahun depan kita dpt ank ye intan...sama2 kita doakan..Aminnn...

intan izani said...

fazee,
mudah2an fazee..
aku doakan anak kita sebaya
moga tahun 2010 tercapai hjat kita
jadi ibu dan ayah...
sayang ko...............

mEm 'n' aMs said...

semoga intan bahagia disisi suami sehingga ke akhir hayat...dan tahun 2010 membawa bnyk lagi sinar kebahagian buat kalian ber2...

intan izani said...

mem,
thanx dear...
utk awk juger...

ShalinzZ85 said...

bestnya dapat beromaktik2 ngan hubby.semoga tahun nie akan lebih ada sinar dengan kehadiran cahaya mata...amin....

intan izani said...

shalin,
mekaseh ye...
;)

shahdiana said...

intan..hepi new year ya...
yana dah vote untuk intan..muga2 intan menang contest tu...

yana nak tanya camaner kita nak buat sticky mode entry..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...