Thursday, December 3, 2009

aku dan fesbuk


harini
bila nak online
terus bukak blog ngan fesbuk

cehh
cam bangga je dah ada fesbuk
tapi kawan baru sekerat dua
bukak2 fesbuk

asyik2 muke tu
asyik2 tgk diorg je
tak reti sgt nak cari kawan2
tgh usaha nak jejak kasih

semalam berjaya jejak kasih
seseorg yg dah lama aku cari
kakak angkat ms sekolah
dah ada dua anak dah pun
last contact die
masa form 4
lama tu

aku try bercucuk tanam
tapi mcm tak best je farmville tu
mungkin sebab takde geng
heheh

org nak main aku pun sibuk nak main kan
pape jelah

so, sape2 nak borak2 ngan aku
meh add facebook aku eh
jom kita bermesra2...
cewahhh...

;)

11 comments:

nurulhudaresad said...

meh2 kite berfesbuk...
try je main farmville tu...kalau tanaman baru mmg agak boring...nanti kalo dh berkembang...baru syok..heheheh..

puterikurekure said...

okeh. kite dah add awak. nanti awak confirm request kite ek.
:)

rAtu saLju™ said...

jom2 add dlm fesbuk...

slmt kenal..

norash said...

same la norash pun baru nak berjinak2 ngan fesbuk ni..add k..

LORD ZARA 札拉 said...

miahaha~

dah bermesra1 malam tadi~

intan izani said...

nurulhuda,
oh gitu eh..
hehehe

intan izani said...

puteri,
hehe,
sudah di add pun
;)

intan izani said...

ratusalju,
add la sy k
kalau nak kenal2
cehh

intan izani said...

norash,
sama lah kita wak
baru nak bertatih

intan izani said...

zara,
thanx zara!!

zaza said...

kalo bosan farmville tu try r men cafe' world...
itu lg best...huhu...
nnt i add k...ngee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...