Saturday, December 12, 2009

Aliff firdaus


malam tadi episod 1
citer aliff firdaus
yang menggantikan slot
kul 9 malam jumaat tv3
yg mana sebelum ni
citer nur kasih yg menjadi fenomena kat malaysia..

episod aliff firdaus yg pertama malam tadi
rata-rata tidak memberangsangkan
apetah lagi
barisan pelakon yg aku tak bape minat
hero boleh la jugak
tapi tak bape minat si beego itu
apetah lagi heroin yg tak bape best
so utk episod 1 ni
aku rumuskan tak dpt lagi mggantikan nur kasih

tapi tak tahu la next week
setakat ni, kekuatan citer ni
adalah nasir bilal khan
yg pada aku agak mahal la
kire ekslusif jugakla kan

jalan citer boring
sebab kisah yg kaya raya
dan yg miskin
nampak cam stereotaip jer
tapi mungkin ada twist
who knows kan?

tapi lagu dalam siri tu
lagu ct nurhaliza ngan aiman
mmg besh..

itu saje
berharap byk lagi drama melayu
dpt menandingi nur kasih
;)

note: aku nak g sg,congkak ptg ni, sape2 nak ikut?

4 comments:

black_mel said...

yup2....memang x best...
jalan crita boring,slow..barisan pelakon pun x minat..
tp pengarah dia bole tahan..

hope next week best...

intan izani said...

black-mel,
harap2 mcm tu lah
episod 1 mmg boring

sukiminna said...

aku pun ade usha2 tv time kat lab..xbes jek tgk..

intan izani said...

suki,
tak bes kan
ntah apa apa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...