Monday, December 21, 2009

ayam fared-daku tak sangka


aku tgk die ni kt tv3 aritu
die terlibat dgn teater
pengarah,penulis, pembuat teater, pemuisi
yg penting die mcm sama label ke ape tah
ngan zahiril adzim yg i suke itu

dahsyat ku kire
muke pun dah muke orang seni
sekali imbas muke dia mcam seseorang
dua kli imbas pun masih macm org itu
eh, mungkin tidak...




sehinggalah aku jumpe die di facebook
rupenye mmg betul
dielah fared ayam yg sama
dia junior ku time kat hostel..
MEMANG TAK CAYA.

'jauh perjalananan mu bro
besar jurang perubahanmu
walau kau dulu tidak rapat denganku
tak sangka kau rupenya ada bakat sebegitu

dahsyat... semoga berjaya dgn hidupmu
daku terkesima melihat gambar2 mu di facebook
sungguh kamu meminati seni'

tibe2 aku dalam mood kesenian,hehe
mungkin ko tak ingat akak dah kot
tapi rasenye mesti sipi2 ingat kan
kita pun beza setahun je
ceh, nak jugak feeling kawan ngan org seni
;)


note: kalau ayam terbace ni,
jgn mare eh, akak curi gambar kat fb ;)

12 comments:

~0~ said...

tue la kan...tuah manusia siapa tau

ezzati said...

mmg muke2 org seni ni....

intan izani said...

~o~,
haah kan..

intan izani said...

ezzati,
kalau tgk gambar skrg mmg la
kalau gambar dulu
cam jauh panggang dari api

dilot said...

muke2 org seni ni kadang2 pelik..=)

http://www.dilahdilot.com/hidup-berani-untuk-gagal-2#more-802

ekin said...

suke gak zahiril tu :)

++***hana zaty**++ said...

sis!~~

hebatnye dye..ngeee~~

dlu muke dye x cam gini ke?

waaa~~sgt seni!

tetibe sye jd minat seni plak..aisshh

intan izani said...

dilot,
muke tak pelik
cume dressing mereka berbeza dari kita...

intan izani said...

ekin,
suke kan? best die berlakon..

intan izani said...

hana zaty,
dulu die smart, rambut pendek
mmg lain sgt2
dulu tgk pakai kemeja tuck in
rambut pendek sikat kemas
oh tidak...

shahdiana said...

tuah ayam nampak di kaki..tuah manusia siapa yang tahu...tapi bila kita tau kita kenal ngan someone very glamer camtu mesti rasa teruja kan ???

intan izani said...

shahdiana,
teruja campur terkejut
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...