Sunday, December 20, 2009

Contest- Mizuri Online


entry ni sempena contest mizuri online

Blog ni aku jumpe sebab tuan rumah
sendiri tinggal jejak utk spread giveaway ni

thanx~

bile aku bukak blog ni
mmg best2 produk dia
MACAM-MACAM ADA

produk mmg utk kaum hawa
tapi kaum adam bole juga tgk
mungkin utk psangan atau mak kan?

aku mmg suka brooch, gelang sume2 ni
biaselah pempuan..

some of the product yg menawan kalbu


 
 


beliau juga jual one drop perfume
kalau rasa nak beli produk beliau
atau nak join contest
atau jadi agent one drop
bole klik sini> Mizuri Store

thats it... ;)

6 comments:

zuwairiaiman said...

laki nye barang ade x? hehehe

intan izani said...

zuwairian,
perfume tu adelah
laki pompuan boleh pakai
;)

touyakaruma said...

untuk kauam adam ada ?

intan izani said...

touya..
perfume utk kaum adam
:)

shahdiana said...

intan..nak tanya sket..cner intan cari gambar untuk copy and then paste dekat blog
( gambar sangat cantik and clear cenggitu)..tolong ajar please....

intan izani said...

shahdiana,
gambar yg google ke
senang je
mule2 g kat mana2 gambar
make sure view full image tau
baru save
kalau tak mmg pic tu kecik
membantu ke jawapan sy?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...