Saturday, December 19, 2009

current addict-text twist

aku mmg suke main game
mcm2 jenis game aku layan
baik game racing sampai game masak2
hehe


 

satu game je aku tak pandai
game bola
kalau main tak penah gol
tension
ayah aku tgk aku main pun naik geram
sebab aku suke brazil
tp bile jadi pemain brazil
satu gol pun aku tak dapat

so skrg aku tgk addict main game text twist 2nd version
aku tak tahu da ada bape version
tp ni latest aku dpt
aku suke
relax jugak

sebelum ni aku addict main flo hotel dash
tp mmg fun
itu jer nak citer

kalau korang nak game simple2
full version
yang cukup best
segalanya ada kat sini

aku tolong promote blog ni
sebab best sgt game2 yg ada
hehehe,
tapi game2 ganas tak bape nak ada disini
yg itu, g beli kat kedai dvd jela
senang, nak download pun file besar
;)

15 comments:

sukiminna said...

pastikan scan dulu sebelum install..:)

akubukanartis said...

slm.. thx fo the link! hihi game die hard addict ni..hehe

akubukanartis said...
This comment has been removed by the author.
LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

best tu~~

intan izani said...

suki,
antivirus aku selalu menendang virus
hehehe

intan izani said...

akubukanartis,
bagus2
sila la download ye..

intan izani said...

zara,
mmg best
utk game addict mcm akak~

Farhana said...

Ouh.. Mnarik, siap ade link lagi.. Tocey tocey.. Hik hik.. ;p

~ game org prempuan, simple2 jek.. iya dak.. tak perlu ganaih2.. heee..

intan izani said...

farhana,
sama2...;)

~@k1 is @utuMn!~ said...

oowhh!~
ad game.. heheh..
ley dwload ni.. thx!

intan izani said...

aki,
most welcome~

Bayu The Maniac said...

bguslah gamenya nih ...
trimakasih atas sharing nya ...

intan izani said...

bayu,
no probs
;)

shahdiana said...

salut la kat intan ni sebab pandai btoi cari mencari ni...yana amatlah tak pandai btoi benda cenggini maknanya banyak lagi yana kena belajar..

intan izani said...

shahdiana,
dah lama dah intan jumpe website ni
mmg byk game best
;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...