Tuesday, December 1, 2009

keywords-taubat nasuha


betapa hebatnye penangan drama taubat nasuha
yg tayang kat tv3 masa aidiladha aritu
sampai blog aku kene tempias
keywords blog aku utk harini
mostly related ngan taubat nasuha
sebab aritu aku ada post pasal drama
yg menyentuh perasaan ni...





18 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

wah~
best tu~

adaNiff said...

best ke cite ni.. tak tgk la aritu :(

izzahfarhana said...

izzah tgk part awl je,dpt reote kat kau lelaki duk men tgk cenel lain =(

intan izani said...

zara,
;)

intan izani said...

ada,
best. sedey sgt

intan izani said...

izzah,
kaum laki mmg tak bape suke drama melayu kan

Mohd Hafizd said...

tu diaaa....memang fenomena la lpas nur kasih kannn~

syaf said...

x tgok..best kew

Pocket said...

tak tengok lg,
kalau pocket kater tak nak tengok pasal kang ber'hujan hujan' masa finale nyer nanti bleh tak?

kalau dah tgk mesti nak tgk lg
dah tgk lg mesti nak tau ending,
ending nyer nanti mesti 'ujan'
pocket yg 'ujan'amat lah huduh...

lemah btul la pocket nih!! hoh!!

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

tak sempat nengok drama ni kat tv3....

nak kena cari dalam youtube nih

=D

~@k1 is @utuMn!~ said...

cm ne nk tgk ea bnda 2??

en_me said...

fofulerrr blog akak intan tewwww.. ahaks

intan izani said...

pocket,
mesti hati lembut ni kan
hehe

intan izani said...

yanie,
cari jgn tak cari tau

intan izani said...

aki,
tgk kat web nuff
kat bhg keywords

intan izani said...

en_me,
hehe
tak pasal2 ramai tgk blog
sbb drama tu
;)

shahdiana said...

yana pun tak tengok ceta ni pasal adik2 nak tengok ceta lain...member pejabat pun kata best..ala,mintak2 la ada ulangan kan???

intan izani said...

shahdiana,
tulah pasal
rasenye mesti tayang balik
sebab byk feedback tentang citer ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...