Wednesday, December 30, 2009

korang takut tak?



apa korang nampak kat gambar ni?

kejadian menakutkan aku..........

kisah dia mcm ni
aku ngan sorangkawan aku ni
g bercuti
kat situ aku ada kenal few girls.
then kami berkawan
siap main pinjam2 baju

time aku ngan kawan aku ni
nak g toilet
tibe2 masa kat dlm toilet time
kitorang ngah tukar baju
ada org siram kitorang sampai basah kuyup
sekali org tu mengintai kitorang
rupenye mat salleh
die tu kire murderer

kitorang pun cabut lari panjat bangunan
lari laju2
sehinggalah sampai kat sebuah kawasan org asli
rupenye org asli tu geng mat salleh tu
so kitorang pun menyorok kat semak
gile scarrrryyy
masa tu aku ngan kawan akuu
dah pk nak mati

bile ada org asli lalu
die nampak kitorang dia buat dek je
so kitorang rasa die org asli baik
so kitorang follow die
dan balik ke hotel
masa kat hotel
mat salleh tu dpt jejak kitorang
habis pintu hotel die tendang

malam tu time gelap
aku ngan kawan aku pun
lari masuk kete dan pecut...

bngun je tido seram sejuk aku rasa
naseb baik mimpi je..
legaaaaa............

31 comments:

SuRayA^i. said...

gamba itu ialah sorang tua + pregnant lady. tol x tol x?

ingtkan cte btul td satgi mmpi je upenye -_-"

intan izani said...

suraya,
sy pun tk pasti gambar ape
rasenye betul la kot tu..
hehe, wat suspen jek

BULLET said...

mesti penat kan...asyik berlari je...kalau marathon sure dah menang ni...tapi seb baik la mimpi...

puterikurekure said...

hah..kite pon nampak apa yang suraya nampak.

hahaha. intan, dari awal2 lagi kite agak mimpi. sebab...
1. intan tak bagitau kat mana intan bercuti.
2. tetiba ada mat saleh.
3. tetiba ada org asli.
4. org asli+mat saleh? hmmm....~

hehehehe!

intan izani said...

bullet,
kalau marathon
da semput dah..
ni mimpi je larat lah
hehhee

intan izani said...

puteri,
hehe
mesti ramai yg agak
mule2 dah tulis perkataan mimpi atas sekali
pastu saje buang..
org asli afrika pulak tu dlm mimpi intan..hehehehe

ezzati said...

mimpi seram gila..mcm dlm pilem lak terasa..hehe

intan izani said...

ezzati,
hehe
ilham nak jadi pengarah filem ni
hehehe

~0~ said...

ingatkan pglaman btol

intan izani said...

~o~,
kalu betul2
mmg scarry oh...

Redbloodsnow said...

whoaa..suspen². ingatkan bbtol td..hiksss :)

norash said...

mimpi rupenye..mmg seram giler..yg gambo tu norash nampak org tua berjanggut n perempuan pregnant kut..

:: g3n :: said...

gambaq org tua berjanggut + misai..
lawa misai dia...
huhu

rash said...

suspen nye mimpi~
klu rash pas jage tu mesti susah nk tutup mate balik...

rash nmpk org tua dulu b4 org yg half naked (nmpk cm xpki baju tp ade terbonjol =p) tgh pgg hape ntah..

huhuhu

fashah84 said...

ni mesti tido x baca doa dulu ni..hik..hik..
xpun x cuci kaki dulu,tu yg x pasal2 kena marathon dlm tido tu...

black_mel said...

dh agak dh..mesti mimpi..;p

sukiminna said...

erm..cane tau omputih tu murderer?

syaf said...

bace dri awal dah agak dah...mesti mimpi kan....dah banyk kali terkene...hihihi

G said...

salam kak. x silap sy akak kawan iftitah kan? tadi sy dok usha2 then terpandang pic akak n husband. akak join ea contest photo cinta suci tu. gud luckkk. suami akak kelantan area mane? sy mcm penh terserempak ..ingt2 lupe..

smiley said...

waaahhh..ingatkan real punya....mimpi je....haih~~ suspend je..haha

intan izani said...

zie,
kalau real pucat lesi dah..

intan izani said...

norash,
rasenye la
intan pun nampak gambar pempuan ngandung

intan izani said...

g3n,
misai die yg panjang tu kan kan

intan izani said...

rash,
intan mmg tido tak reti tak mimpi

intan izani said...

fazee,
agaknye lah
kalau basuh satu badan pun
mmg mimpi punye
hehe

intan izani said...

blackmel,
heheh

intan izani said...

suki,
aku ada kuasa menembusi pemikiran
hehehe

intan izani said...

syaf,
dari awal lagi dah mengarut
cmne tak tahu mimpi kan
hehehe

intan izani said...

G,
iftitah yg tinggi tu ke
kawan masa sekolah tu
hubby akak dok utm
pernah nampak katne
btw, undilah akak kat contest tu
huhu
pic org lain mengancam
takde can nak menang

intan izani said...

smiley,
hehehe

Muhammad Burn said...

haha... da chuak da tadi. naseb baik mimpi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...