Monday, December 28, 2009

melodi tv3 makin mengarut


tadi baca artikel oh!artis
pasal melodi skrg dah macam sampah

sumpah aku sokong!
menyampah okk...
tkde isu jadi isu
paling aku meluat
sam bunkface ditegur time pakai singlet
wth..
die tu laki beb
sukati die la,bukan aurat pun!!
pempuan nampak lurah,skirt atas lutut
kau takmau tegur
bodoh!!
kalau aku jadi sam
mmg aku dah debik wartawan tu byk kali
cehh, konon..
bukan ape, kata2 wartawan tu kasar
sam pun da naik rimas bertubi2 kene
naseb die still act coool je kat situ..




menambahkan lagi meluat aku pada melodi
adalah aksi skuad diorg pakai baju hitam
melompat tu
pergh... geli geleman tgk...
ok, aku dah melebih ni
kang tak pasal2 kene saman

baik layan galaksi kat tv9
sempoi je
isu pun ok
takdelah wartawan ganas sgt bertanya
artis pun manusia juga
jgn lah korang dok laga2kan
baik2 diorg takde masalah, terus cerai
tak suke okk....
hentikan jelah melodi tu~

30 comments:

Mohd Hafizd said...

sokong 200%..dah beberapa minggu tak layan melodi~ huhu

sukiminna said...

huhu..melodi ni dulu aku gelar rancangan cari salah artis.haha.

tapi skunk ni cam dah jadi rancangan menyalahkan artis.

er.pemende aku ckp ni..korang paham?

fashah84 said...

sokong sgt2..x payaH LER LAYAN!!!! bukannye apa byk citer kat melodi tu citer umpat keji artis..kita yg tgok pun sama2 subahat dpt dosa..

mama_iris said...

michelle tu patot digonyoh2 je...
paling lawak bile dah takde isu sgt....p temuramah bekas wartawan sendiri...abg rambut ketaq....ahahhaha.....

shahdiana said...

wah intan..bengang sangat tu..tapi yana pun tak gemar sangat gosip artis ni..yang tau kira okay yang tak tau yana wat tak tau jek..nyampah la..tapi melodi tu memang ganas kan...

ezzati said...

sokong2..melodi tu..kengkadang buat benda x hot pon jd hot..

Aidi-Safuan said...

hehe...da xde story.terpakse la cari story.pakai singlet sorang jer terase.
kalau citer pasal nampak lurah,semua artis pompuan terase tuh.so xleh nak story.ramai sangat kena terjah nanti.hehe

intan izani said...

hafiz,
bagus2
saya suke anda sokong saya
hehe... kalau tgk pun tetap dgn rasa menyampah~

intan izani said...

suki,
aku faham
diorg cube buat gosip murahan
ciss

intan izani said...

fashah,
ure rite.. ntahapapa kan..

intan izani said...

mama iris,
tu lah syok sendiri je derang ni

intan izani said...

yana,
cara dia approach orang tu kasar
tak suke tgk

intan izani said...

zati,
yeay disokong lagi..
hehe..
betul, saje bikin panas

intan izani said...

aidi,
tu yg geram
farah fauzana tu tak pakai tudung lagi hina disisi Allah banding sam
bencikkk

ezany said...

mmg mengong pun melodi skang ni.. malas nak tgk..

kakngah said...

aku dh lama xlayan melodi.
layan citer tamil tv2 lg besh!

ayisy said...

salam. yup! kdg2 geram tgok wartawannya tanya soalan2 tak agak2 kat artis. semua nak korek. emmm...

sy malas nak layan cerita peribadi artis. layan lagu, cerita diaorang jek. huhu. :)

Aini said...

sokong.. melodi dah boring la..tak macam dulu-dulu...

intan izani said...

ezany,
mmg mengong

intan izani said...

kakngah,
layan tamil eh
tak reti pulak
hiks

intan izani said...

ayisy,
kalau berita ok2 nak jugak dgr
tapi bab pakai singlet pun kene sound
mmg tak sesuai
bikin panas jer..

intan izani said...

aini,
dulu macam ok je
masih berhemah
ni diorg buat ala2 hollywood
tak beradab langsung

farenova said...

sokong sangat2...hahahahha tang pakai jaket tu mmg tak tahan..

zella said...

aah... melodi boring... suke lg tgk galaksi kat tv 9...

intan izani said...

farenova,
tulah tang pakai jaket tu
adehh, budget bagus lak

intan izani said...

zella,
galaksi tu
baguskan
isu die takdelah yg mngarut

aku zaty said...

btol2,melodi dah mcm si**
xsuke tol..

intan izani said...

zaty,
haah
ntahapa2kan

irahehe said...

sam cute..btol2..artis wanita yg pkai nmpk lurh tue xde la nk tgor plax..

intan izani said...

irehehe,
tulah pasal
panas hati betul tgk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...