Wednesday, December 23, 2009

sape2 tau?


sejak dua menjak ni
tak tahu betul nak update blog
dicampur kemalasan berganda-ganda ni

nak ngadap blog pun cam takde mood
tapi tipu jelah tu
setiap hari pun ngadap lappy zaman jepun ni
layan blog,facebook.
heh.

hujung minggu ni rasa nak shopping
nak dating ngan hubby
cam nak tgk wayang
tapi citer apa yg best skrg ek?
sapa2 tahu, ada suggestion?
sila angkat tangan..

citer ninja asassin ada lagi ke?
da boleh download kalau ikut
kat internet dah bersepah link ninja asassin ni
tapi mcm nak feel tgk rain kat wayang
hero hensem berbaloi gak tgk
heheh.
lagipun hubby suke sgt citer aksi mcm ni..


-ok2 dah. saya tahu die hensem. jgn tenung lagi.-

sape dah tgk citer ninja assasin?
angkat tgn sekali lagi.
best ke ek?

k lah da tak tau nak tulis apa
nak blogwalk jelah...
jom jom jom..
:)

15 comments:

Dak Wan said...

Ninja Assasin masih TS quality. Blum DVD lagi :)

intan izani said...

dak wan,
oh eh?
tapi ada certain yg file kecik
tapi gambar dah cun
mungkin tak la gambar best giler
tp agak clear pun leh layan
hehe...

Irtiyah said...

salam

la.. rain ke hero dia? tak perasan sebelum ni.

sue said...

avatar!!! hehe

~0~ said...

aku pun xtengok lagi...

shahdiana said...

tak tau la best ke tak..tapi kalu dah dijaja ngan hero hensem ceta biasa2 pon kompom kita exited nak tengok btoi tak???

paling latest yana tengok myspy je..ceta ringan bolehlah untuk have fun...

itupun kira dah berkurun tak tengok movie..bz ngan anak2 lagi pastu hubby lak jauh..kadang2 dah planning baik punya pon boleh tak jadi jugak...hihihihih

shahdiana said...

slaloonya kan cner intan cari blog untuk sesi blogwalking tu....

intan izani said...

irtiyah,
hehe, baru perasan ke..

intan izani said...

sue,
ada gak ckp avatar best giler
rase nak tgk gak ni
heheh

intan izani said...

yana,
betoi2
tapi rasenye citer ninja asassin ni
bole tahan best

blogwalk eh?
intan jalan mana2 yg tinggal jejak kat blog intan
pastu yg ada dalam list intan
intan tgk cmtu lah... kdg2 bile kita g blog org tu
ada list yg update menarik intan terjah jugak
tak kire mana2 pun
:)

intan izani said...

~o~,
jom nengok!!
;)

ezzati said...

citer Avatar..tgk dah?

Mr PenyuBiru said...

tgk wayang tak sama feel dia tgk kat umah.best lagi tgk wayang..

intan izani said...

ezzati,
belum la yang
best dgr org kata kan..

intan izani said...

pb,
haah, betul2...
nunyi dentum dentam kat wayng
tgk lak ramai2
mmg feel abis
;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...