Monday, December 28, 2009

scha dan awal... kesian.


gelak aku baca artikel pasal diorg berdua ni
kene tangkap kat club
nak wat ujian air kencing
mcm2 alasan
orang lain ada mata dan akal la...
kelakar2....



kalau takut dilambung ombak,
jgn berumah di tepi pantai~

28 comments:

irahehe said...

haha~suke scha tpi skang
die da mcm laen sket..hmm..
x inecen cam dulu dh..

kakngah said...

isu hangat sblm aku kuar ofs td... kemain lg org ofs aku berforum.
aku igt dia xmo buat urin test psl saluran dia tersumbat la.. kehkehkeh!!

HEMY said...

sian la kat diorg kalau mmg bukan niat ke situ..tp kata lepak dulu tunggu kat situ..cam sama je

scha plak komen tak minum sbb demam..huuu..apakah??

intan izani said...

ira,
tulah pasal
dulu suke gak
tapi takpelah suke lakonan aje pun tkpe

intan izani said...

kakngah,
tulah
boleh ke takut sampat tak leh kencing
pelik plak aku rasa

intan izani said...

hemy,
kalau bukan niat pun
macam da biasa je pegi
alasan sume tu..

thezaila said...

kalau takut dilambung ombak,
jangan berumah di tepi pantai,

kalau takut kena buat test air kencing,
jgn jadi kaki clubbing..


omg!!


it rhyme..

fashah84 said...

dah memang kbykkan hidup artis mcm tu..diorg ni hipokrit..nama pun pelakon,mesti pandai blakon..tp siapaler kita utk menilai..hanya Allah yg lebih mengetahui..bg kita, tepuk dada yanya iman!!

fashah84 said...

dah memang kbykkan hidup artis mcm tu..diorg ni hipokrit..nama pun pelakon,mesti pandai blakon..tp siapaler kita utk menilai..hanya Allah yg lebih mengetahui..bg kita, tepuk dada yanya iman!!

intan izani said...

zaila,
wallah zaila
sambung pantun ku..
hehe

intan izani said...

fazee,
kalau bukan islam takpe
tak jadi isu
isu ni mereka membawa nama islam

touyakaruma said...

aku tak berani nak komen apa-apa pasal diorang nie .

Dibuatnya apa yang diorang cakap tu betul ? Mana kita tau kan ?

intan izani said...

touya,
tak kesah la betul ke tak
kalau dah masuk club tu
ape kes?

saYe miEyra said...

ape la dyorg ni ekh..
adehh

intan izani said...

mieyra,
tulah...
mmg dari awal da amik risiko
mungin betul ape kata mereka
tapi still beri pandangan negatif pada kita

fashah84 said...

sbb tu ler aku kata tepuk dada tanya iman..ade ke patut mlm2 buta dh msuk pagi buta pun masih lg melepak x tentu pasal mcm tu,yg dgn bukan muhrim plak tu..x bleh ke sambut birthday tu esok siang2 jer..

anyway,sory kalo komen ni mnyinggung mn2 pihak..

intan izani said...

fazee,
tulah pasal
moga dorang dpt pengajaran dari ape yg berlaku

syaf said...

hope dorang sedar...alamak scha apa sudah jadikkk

intan izani said...

syaf,
kalau tak sedar tu tak tahu la

Pocket said...

ada ppaper la tuuu,
takkan nak guna style annuar kot,
takut sample diambil utk tujuan lain kan,

diorang mesti on pil:D

Taiko said...

Kat sebelah tu Fahrin..
nak sgt tgk reaksi dia

intan izani said...

pocket,
kalau sampai 3-4 kali masuk toilet
takkan tak boleh kencing
entahlah... malas nak judge
lu pikir la sendiri, bak kata nabil

intan izani said...

taiko,
fahrin suke gaknye

Mohd Hafizd said...

cuak smpi tak leh nk kencing~ napa nak cuak kalo tak salah kannnn~

Ram Z said...

"Saya tidak membantah dan pergi membuat ujian. Saya tidak minum (minuman keras) kerana baru baik dari demam dan tuduhan itu tidak adil..," tegasnya.

emmm...blh jelaskan kat aku x ape maksudnye tu...?mengikut fahaman aku...dia baru baik demam...sbb tu dia x minum...maknenye kalau dia x demam dia minum la eh....?

nak cakap x fikir dulu...gitu le jadinye....huhuhu...

intan izani said...

hafizd,
it namanya bohong sunat
bukan ke lagi cuak lagi nak kencing
heiii...mcm2 depa ni

intan izani said...

ram,
tulah pasal
itulah jadinya kalau bercakap tak gune akal~

Redbloodsnow said...

dulu zie suke scha. tp skrg nape ntah berkurangan dh. lain² kene kes cmnih..hemphhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...