Wednesday, December 2, 2009

selamat dtg fesbuk...


harini
adalah hari pertama
aku explore facebook
tak pernah aku rasa nak explore
rasenye dah sebulan aku join
tapi tak reti
siap2 ada pending request

tapi harini aku nengok
sebab aku nak jejak kasih seseorg
cewah
pempuan ok

ni pun atas bantuan ramziah
mekaseh lalink

aku dgr ramai
org berkebun dan mcm2 hal di fesbuk
malahan artis2 pun bertekak di fesbuk
ada jugak artis
yg luah rasa di fesbuk
aku?
aku hanya nak cari kawan lama
especilly kawan masa chilhood
masa kat tawau, sabah

aku tgk sume org pakai nama betul
aku nak pakai intan izani
atau nama real aku
entahlah
yg penting intan jugak

tapi ingat
aku bukan jakun
cume dulu tak berminat nak try
tapi rasenye cam best lak
cume taknak la lalai
aku kan isteri mithali
sian suami aku tak makan
kalau aku dok berfesbuk
dan berkebun di farmville
jgn main2
aku tau kewujudan game ni sume
sebab bace blog org
;)

dgn ini
aku mempersilakan fesbuk
hadir ke dalam hidup aku

ntahapapa la..
heheh


16 comments:

Bonda { kak scha } said...

fesbuk atau bukumuka hihihi
jom main pet society, typing maniac & scribble dengan kak scha meh kat dalam fb =)

intan izani said...

kak scha,
boleh2
hehe
nanti intan try explore dulu
kang bengong2 kepala

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~
add zara kak~

=]

Bapak said...

selamat aktif ke dunia facebook..heheh

intan izani said...

zara,
akak dah add
main try search je
tak sangke jumpe
;)

intan izani said...

bapak,
mekaceh
hehe

Apih said...

aku dah naik muak bekebun kat fesbuk.. haha

Bonda { kak scha } said...

Hi intan =) kak scha bulan ni bizi cikit, nk gi spore & uk. takut tak sempat nak reply, cebab tu removed chatbox =)

Mohd Hafizd said...

welcome2

Yeyen said...

welcome to facebook..hehe..

selamat bermain game..hekhek

ezzati said...

welkam...kamu akan addicted..pecayala..hehe

~Love Says It All~ said...

JADUAL KELAS MAKEUP AKAN DATANG:

6/12 : PERSONAL MAKEUP CLASS DI SERI KEMBANGAN
20/12 : PERSONAL MAKEUP CLAS DI S.ALAM

15/1: PERSONAL MAKEUP CLASS DI TERENGGANU
16/1 : PERSONAL MAKEUP CLASS DI KELANTAN

23& 24 JANUARY : BRIDAL MAKEUP CLASS (2 HARI) JANUARY INTAKE!!!

HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
016 2128740 (EYRA)

ShalinzZ85 said...

hahahaha
kelakar la intan nie :P

Pocket said...

wah,
good!
now that u are wit mukabuku,
sila jangan lupa update blog juga yer :D
heheheh...

pasal fesbuk adalah mini blog.
so ramai blogger dah sangkut.
:D

main game!!
cafe world :D add me as neighbor yaa:)

syaf said...

hahah...join lah gb..best wo
tp aku cukup x minat main game kebon2 dan seangkatan denga nyer
borak2 sudeh

Ram Z said...

hehehe...ko dh jmpe kak mas...aku x jmpe lg kak umi aku...waaaaa! sedey2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...