Tuesday, December 1, 2009

sesi salam menyalam pagi raya

sejak kecik
mmg parents dah ajar
pagi2 raya
wajib salam2 after semayang raya
mugnkin ramai ada tradisi ni
mugnkin ada yg tak
tapi bagi aku patut la
sebab bukan senang kita nak lafaz kata maaf pada family
segan la kan time lain
kalau time raya, baru laju je nak cakap
'ampun kan dosa-dosa angah ye ayah..'
hiks..

some of the pics
pagi raya haji jumaat lepas



yang diatas ini adalah adikku
yang baju pink itu
adalah kak yong ku
yg sedang menunggu hari
dah sarat bebenau
tapi dok berjalan je kejenye
mudah2an mudah bersalin
my beloved sister....

4 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

wah~
bestnya~
raja aji pun ada gak eks?

intan izani said...

zara,
dua2 raya pun ada...
setahun 2 kali sesi maaf2
hehe

shahdiana said...

intan..boleh kasi tau tak camaner kita nak letak signature dekat gambar tu ye...

intan izani said...

shahdiana,
senang je
sy gune photoscape
so msuk kat editor
tambah text je
faham tak?
;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...