Sunday, December 27, 2009

Subscribe Intan Izani via email


byk benda nak update arini
first nak citer pasal something
kalu korang nampak kat atas tu
ada benda ni aku baru tambah



baru je aku letak benda alah ni
dah lama tgk kat blog lain
tapi mana aku reti
nak tanya takut jadi soalan bodoh
hehehe

tp akhirnya ada yg sudi bantu aku
ni diia cikgu daku>> sukiminna
die ni baik, suke ramah mesra ngan blogger
kalau korang ada pertanyaan
boleh try tanya dia..maybe he can help..
;)

so buat siape2 yg nak tahu update aku via email
especially yg sometimes ada problem nak
view blogspot
so boleh subscribe blog aku ni eh
just letak emel korang
terima kasih buat yg sudi subscribe~
sayang korang..
ceh...

thanx again suki~
u're the best......... ;)


13 comments:

Irtiyah said...

Salam
Dah..
[walaupun mulanya ter-klik gambar yang dalam entri ni hehehe]

sukiminna said...

sama2..
hehe da subscribe pun semalam..lalala

Mr PenyuBiru said...

salah satu sebab aku tak suka taruk bende alah ni,nnt kurang traffic ke blog.nnt seme baca blog kut emel jer.

~0~ said...

aku pun xreti menda alah nie

intan izani said...

irtiyah,
mekaseh ye..hehe

intan izani said...

suki,
hehe.. tq2

intan izani said...

pb,
iyeke
takpelah
aku nak tgk cmne trafik aku nanti

intan izani said...

~o,
kene tanya orang baru tahu kan...

sukiminna said...

@penyubiru, intan & rakan2:
haah klu org tak datang blog takdela trafik blog.btul2..hehehe.tu sebab blog aku kurg trafik kot

tapi kita mudahkan pembaca.mane tau dia nak masuk kena block ke kat pejabat.emel selalunya lepas.xpun intenet kat pjbt cam siput.

so atleast siang tu nak tgk update terbaru kita bley tgk kat emel dulu.klu mcm bes malam ley datang lagi.baca full kat blog

entri menarik insyaAllah org klik.
mane best sgt baca dalam emel.

kalau rasa nak trafik jugak.nak wajibkan org datang blog kalau nak baca full post. boleh set kat feedburner supaya rss yang anta kat emel hanya summary

sukiminna said...

oh ya lagi satu..dalam subscribe via emel rss tu hanya post yang kuar..

so kalau pembaca rasa entri menarik dan nak komen dia kena datang blog juga..hehe..so ada la trafik jugak kot

intan izani said...

suki,
oh kalau diorg baca summary
aku rasa kalau diorg minat
sure diorg bukak blog jugak
kan?

sukiminna said...

yup intan..tapi yang summary tu ko kena set la kat feedburner..ada setting dia.:).skrg ni aku dapat full artikel kat emel aku update ko.

emm..menarik mesti org bukak.tambah klu nak komen.mmg kena pi belog gak

subscribe via emel ni cam kire kasi peringatan ar..
weh aku ade update ni.klu rase menarik moh ler datang nengok kat belog teman..haha kuor perok nye doh.

shahdiana said...

yana pun ada tengok bendalah tu kat blog orang..itu ke function nya..baru tau...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...