Thursday, December 17, 2009

tak tau nak wat ape dah


Malaysia menang bola 1-0
sumpah aku tak tahu ape
yang aku tahu
balik keje hubby kata ada bola

aku pun tumpang layan
bile abis
tgk pemain malaysia nangis
kegembiraan, aku pun tumpang sebak
tengok pemain vietnam menangis
kesedihan sebab kalah
aku pun tumpang nangis
sian pulak..
hehehe..

ntahapapa aku ni
sejak 2-3 hari ini sensitif melampau
taktau la apesal

sekali lagi lappy aku wat hal
i mean sume ads tak kuar
ada kata clear cache, cookies bagai
aku dah wat
tapi still camtu
aku da restart
pun masih camtu
so taktau nak wat cmne dah
nak wat cmne lagi eh
tadi tak boleh, bile aku biar lama sikit
boleh pulak,sume ads cam biase
so ada sape2 tahu tak nak wat cmne?

11 comments:

wan2911 said...

sonang ja nak solve prob akak ni
>>>
>>>
>>>
>>> beli lappy baru...ahakkss :p
gurau je ek :D

intan izani said...

wam,
cadangan yg bernas sgt la tu...
huhu

~@k1 is @utuMn!~ said...

hahaha..
entry ke 3 aki bce psl bola msia~
hehehe

black_mel said...

cik kak...msia menang sukan sea...nmpk btul x mnt bola nie..hehe...tp menang nasib...kira ok la tu..

Yeyen said...

penah jadik gak xkuar iklan.
jadik sebab pakai google chrome.
bila tukar browser, ok pula.
tukar google chrome balik, kuar balik..x paham ape masalah die..hoho..

Irtiyah said...

Salam

Oooo malaysia menang eh? alhamdulillah. tadi sempat tengok 5 minit kot sebelum masa separuh masa pertama je.

intan izani said...

aki,
masing2 tgk la tu maknenye kan

intan izani said...

black mel,
mmg tak minat pun
tp kalau da psang kat tv
layan jugak
hehe

intan izani said...

yeyen,
ni baru je jadi
sebab pelik la sume blog pun takde
padehal ramai kan dpt buff..
so normally ads aktif selalu

intan izani said...

irtiyah,
tak best sgt pun diorg main
intan tak minat bola
hehe, tgk cenggitu jek

shahdiana said...

yana pun penah jadi cenggitu..iklan semua ERROR..yana lagilah tak tau kenapa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...