Monday, December 7, 2009

the twilight saga: new moon



aku sudah tgk
the twilight saga
new moon

overall,
cite ni boleh tahan
part mula2
a bit boring
lama sgt bercakap je
tapi tibe part aksi
i likeee

part paling best
time jacob bertukar
best gilerr nengok

berbaloi jugak lah nengok
tapi sepatutnya citer ni dimantapkan lagi
kalau nak compare yg first dgn ni
yg first tu macam best lagi jalan cerita
takde part boring
rasenye kekurangan citer ni pada lakonan bella
nampak terlalu bersahaja air muka dia tu
itu komen aku lah
cehhh... dah mcam pengkritik filem
tapi takpelah
yg penting die cun



tapi aku setia menanti
movie ke 3

skrg aku tertanya2
jacob atau edward
edward sgt sweet
sgt romantik
jacob lak sgt tough
dan kulit elok sikit warnanya
dari si vampire itu
hehe



lelebih lak aku ni
itu aje nak citer
walaupun ada part boring sikit
masih dapat di cover
dgn kejantanan jacob
dan kesweetan edward
heheh...



go and see!

19 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

tetap cinta Edward~

hahaha~

Miss Izah Mohamed said...

waaa xsabar mau tgk cite ni..
blom bekesempatan lg p cinema... adeh2

intan izani said...

zara,
oh..pilih edward eh
hehe

intan izani said...

miss izah,
g la tgk
hehe

~0~ said...

xtengok2 lagi...

intan izani said...

~o~
g tgk eh
tgk jacon dan edward yg menawan kalbu
heheh

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

tak sempat nak tgk....

asyik penuh jer...

=(

Mr PenyuBiru said...

patutlah pompuan suka negok citer ni, ada banyak lelaki separuh bogel berlakon.hehe

ezzati said...

bella mmg cm xde feeling kan..maybe sbb wtk dia mmg cmtu...

p/s: sukeee sgt citer ni..best sgt2.. :)

Ram Z said...

jacob yg kacak berambut pendek..best gak r citer ni walaupun encik sayang aku x bape minat...huhuhu...aku peduli ape...yang penting aku suke..hahahah...

Ram Z said...

jacob yg kacak berambut pendek..best gak r citer ni walaupun encik sayang aku x bape minat...huhuhu...aku peduli ape...yang penting aku suke..hahahah...

ezany said...

cite 1st pun byk ckp gak.. action ciput jer.. cite ni lebih kepada adengan romantis kot..

intan izani said...

yanie,
g tempat yg tak ramai org
mcm alamanda
senang je dpt seat belakang

intan izani said...

penyubiru,
biasalah..
haha....
jacob yg ganteng

intan izani said...

ezzati,
intan pun suke citer ni
feeling romantik abis lah
hehe

intan izani said...

ramz,
laki aku pun tak suke
asyik ckp boring je
tapi aku suke
heheh

intan izani said...

ezany,
betul2
mmg ada part boring
tapi cam balance la
wpun boring
ada yg hensem, cun
hiks

Mohd Hafizd said...

sokong penyubiru...heheh

citer nih agak boring.. gi tgk ngn en Boolah kt penang last 2 week smpi tersengguk2..haha..

now i noe why ladies like this movieeee... yippieee

intan izani said...

hafizd,
samalah ngan laki sy
asyik2 boring
heheh

dah tahu kan
haha
bagus2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...