Thursday, January 7, 2010

AJL 24 ahad ni


iyeke yg ke 24
tahun ni tgk berdua jela
last year tgk ber4 ngan my friend

agak2 sape menang?
ramai finalis best2
tapi mostly sume newcomers
tapi lagu mmg best2

aku harap samada yuna @
faizal tahir menang
tp taktahu la faizal leh nyanyi best ke tak
almaklumlah die ngah sakit..
estranged,tomok pun ok
black pun ok

eh ramainye
pendek kata sume boleh tahan
aku suke lagu diorg
jgn stacy,alya menang sudah
aku kureng minat.....



 
sejak akhir2 ni takde idea nak update ape
tu yg dok merapu ckp pasal ajl
;)

20 comments:

puterikurekure said...

kite pon tak sabar nak tgk ajl...
:)

Mr PenyuBiru said...

aku dapat rasakan izat menang ajl kali ni.

sukiminna said...

byk bebenawnye..juara itu juara ini..anugerah itu anugerah ini..smpi xigt aku yg mane..tv pun dapat tv3 jek kat umah aku..arial tak bagus..heheh

Mohd Hafizd said...

iklan2 AJL sgt menarik..lepas nih takdo la ...=)

fashah84 said...

sokong penyu biru...rsnye aizat menang...kalo x pun bg akim menang ler...heheheh

intan izani said...

puteri,
haah tak sabar kan

intan izani said...

pb,
eh?
kalau aizat pun ok gak
lagu2 die mmg best

intan izani said...

suki,
aku ingat anugerah ini je
yg lain kureng

intan izani said...

ajl,
betul3
especially yg diorg ber3 tu
mmg lawak

intan izani said...

fazee..
aizat takpe
jgn akim
aku tak minat sgt
hehehe

Pocket said...

pocket cam biasa sokong faizal tahir,
harap dia tak tercabut lutut dah lah:D

alya tu saper?
heheheheh

en_me said...

dah lamer bebenor tak tengok AJL tewww.. uhuhu

intan izani said...

pocket,
nape lak nak tercabut lutut
sakit die to hv something to do ngan lutut ke?

anyway, lagu bencinta mmg best
harap faizal dpt all out malam tu

intan izani said...

en_me,
adakah kerana usia?
haha

sukiminna said...

ish, pesal ak tgk muka faizal tu macam kerek jek..

intan izani said...

suki,
muke die mmg kerek
tapi aku suke je tgk die nyanyi
:)

F I T said...

support yuna..hehe

intan izani said...

fit,
setuju2~

Aizwan Ali said...

FAIZAL TAHIR di hati ku!!!!!!!!!

intan izani said...

aizwan,
dihatiku juga..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...