Friday, January 22, 2010

apelah ertinya american idol tanpa simon cowell


betul ke?
simon cowell nak tinggalkan american idol
walaupun dibayar ~$36million dollar utk setiap season
(fuuhhhhh..byk betul)
tapi sebab ada rancangn lain yg lebih difokuskan
x-factor kalau tak silap

no, no.. i'm not his fan
tapi kehadiran dia dah jadi mcm
satu kewajipan dlm AI
kalau die takde mesti kureng best kan kan?
at least kene ada pengganti yg betul2
cam dia, jujur dan laser mcm dia
masa paula abdul blah bg aku bagus jugak
memanjang nak tunjuk dada
benci aiii....

aku pun sebenarnye tak bape ikuti AI ni
cume minat time audition aje...
seronok tgk diorg yg nyanyi entahapapa
bile dah tinggal top 20+
aku dah tak tgk dah...
sebab suara diorg sume sedap
so aku tak faham sgt mana satu yg lebih sedap
in the end, pemenang die ntahapa2
 seriously kan...

sapelah pengganti simon
kita tunggu dan lihat
mampu ke nak jadi selaser simon....

4 comments:

Aie Seifer said...

sygnye dia nk tinggalkan show best uh...

puterikurekure said...

dia dah nak jadik billionaire dah intan.
dia nak jual rancangan x-factor ngan british talent kat sony ngan harga 1 billion. dasat ek?

pas ni dia goyang kaki je...huhuhu~
(jeles neh!)

intan izani said...

aie,
tulah takde dia cam tak best

intan izani said...

puteri,
oh gitu eh
dah kaya malas nak g merantau
tgk org nyanyi ntahapa2 kot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...