Wednesday, January 13, 2010

boys over flowers-korean series



baru je tgk semalam
itu pun sebab kawan aku ckp
citer ni best

rupenye ramai tgk
tapi tgk kat 8tv tak bape feel
diorg p translate bahasa cina
nyampah tul..

rase cam nak download jelah..
baru tgk 1 episod
tu pun dah episod tgh2
tapi mcm faham gak citer die

rasenya mcn citer meteor garden je
citer taiwan yg femes giler dulu
kan kan?
tgk macam sebijik citer tu je

cume tak puas hati
kenapa hero die rambut ketak tu
bukan yg rambut oren tu
yg rambut oren tu
alahai muke kemain sweett lagi
walaupun kurus keding
tapi comel... senyman die mmg cair
bukan aku yg cair
tapi org lain lah...
aku tak tahu nama diorg
baru je tgk semalam
cmne nak tau kan...

org laki mesti tak suke citer ni kan..
sebab citer ni sesuai tuk pempuan je
hubby ku siap tak pandang tv sebelah mata pun
heheh...


29 comments:

luvly mya said...

cite nih best..but tula tak suke die translate in chinese

chenta said...

yup2..mcm cite meteor garden..tp tetap lyn cite ni..best!

intan izani said...

mya,
haah betul2
tak suke kan
bahasa korea dahla sweet jer

intan izani said...

chenta,
mmg best!

Ery Farieha said...

suke cte ni!
gu jun pyo~

intan izani said...

ery,
suke jugak!!

RaMa2UnGU said...

suke citer ni..mcm hana yori dango japan drama tu jugak..

gu jun pyo...heheh..hensem22..

~wAniE~ said...

eh akk...yg rambut ketak tu la yg nsem la...i like it!!!! mucho je..hahahahha

Daisy said...

yup yup..baek beli
dvd sendiri bru senang ati.
timing pon panjang dri tv

(=

Aizwan Ali said...

akanku compile kan citer ni masuk dalam blog ku...

Pocket said...

camana nak download tv cirie?
tingin nak download banyak jgak nih:D

intan izani said...

rama2,
oh itu nama die eh
tak bape minat hana dori yango tu
sebab pempuan nye mcm tak menarik di mataku... hehe

intan izani said...

wanie,
mungkin sbb akak baru tgk 1 episod
terus tgk si rambut oren tu
tak sabar nak tgk malam ni

intan izani said...

daisy,
tulah pasal
kat tv bhs lain
tak minat tul

intan izani said...

aizwan,
sila2... ;)

intan izani said...

pocket,
pegi kat mysoju pun boleh download
kat syok.org pun ada mcm2

fashah84 said...

kul bape citer ni?

intan izani said...

fazee,
8.30 8tv
aku tgh layan kat mysoju ni
sejibik citer meteor ngan hana yori..

flygurl said...

best ke citer ni? dah lama ada dlm external hrd disk tp x tgk lagi..
nnti nk tgk lah..

zaza said...

kak!! bek tgk cpt...hehehe
mmg kasi 5 bintg r...
geum jan di ngan gu jun pyo...
fullamak tangkap cintan tu..
paling best tgk ji hoo r, sbb dia relax jer...panggilan manje 'sunbae' hehe...

zaza dh tgk habis pun...
siap 3x ulang dah...hehe
excited lak..huhu

ezzati said...

mmg ni sama ngan meteor garden..tp, meteor garden lagi panjang n meleret2..ini korean version..japan version pon ada tapi x best sgt...

alaaa..tgkla online..base korea sedap sket nk denga :)

irahehe said...

hehe..a'ah citer lebey kurg jer ngn
meteor ngn dn jugk hana yori dango..
cume citer boys over flowers nie lebey cnggih ngn lebey ensem dn jugk xbosn sgt..hhehe~

intan izani said...

flygurl,
mesti da pernah tgk citer meteor garden kan
sebijik je
just versi korean ni

intan izani said...

zaza,
akak baru tgk semlam
tu pun ikut kat 8tv je...
ni nak tgk dr mula kat mysoju
tp dah tahu cmne ending kan
tapi menarik la
hensem2 4 org

intan izani said...

zati,
meteor garden siap ada yg kedua
yg ni pun ada kedua ke
yg ni best sebab ada ubah sikit2 jalan citer kan

intan izani said...

irahehe,
haah nampak cam best
cume akak rasa san chai mcm lagi kiut pulak..
tp ni pun kiut jugak eh
entahla..hehe

NICK IRFAN said...

tu la sepatutnya ji hao yg jd hero watak dia pun misteri jer... bru la cool! ni gun jun pyo! meluat tgk dia.. ape2 pun goum jan di i love u!!!!

Pisyek said...

pisyek lyn cite nih sampai episod 6 je..

pastu brenti.. rase cm boring je... hehe...

shahdiana said...

ceta camni memang best tengok dalam bahasa korea..baru layan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...