Sunday, January 31, 2010

ceritera hari sabtu


semalam pagi2 kul 9 dah siap2
nak pegi putrajaya 
attend ofismate hubby kawen

sebelum tu plan nak g alamanda beli hadiah kahwin
tibe2, pagi tu ms nak start engin kete
bateri kete pulak kong
seb baik jiran ni pandai
leh jugak bg nyawa sementara kat bateri tu smpai bengkel
tukar bateri-rm150
kete kancil aku nilah
mmg nilah satu2nye kete kami
tak tukar lagi kete pun
pakai ape yg ada dulu..
kancil2 pun merata2 pegi
tu pun kawan2 hubby dok perli
bile nak tukar kete..
kami ok aje
selesa je walaupun kancil
masih berdua la katakan

syukur sgt2 benda ni jadi kat umah
naya tak naya lah kalau jadi masa park kete kat alamanda

kat alamanda
lapar punye pasal
makan nasi terus
brunch namanya -breakfast+lunch-
sepinggan share berdua
romantik di situ..
jimat ruang perut utk kenduri

kul 1 lebih g wedding tu pulak
cantik jugak deconye..
siap budak st.john wat pancaragam
best jgak tapi personally bg aku
takkan sama dengan nilai bunyi kompang... 
feel tu lain.... kompang ni lebih feeling kawen...
teringat kenangan masa kawen
seronoknya...;p

tahniah pada ziha dan suami... ;p

balik tu sambung shopping kat alamanda
nak cari kasut hubby
tapi tak jumpe2 yg berkenan di hati
payah tul laki aku ni.. ;p

boring2 terus g tgk wayang
citer legion
next entry aku citer pasal citer ni

balik tu g taman warisan
jumpe kawan hubby
sejam dok borak pastu g makan nasi ayam
solat kat situ
pastu ape lagi
balik umah, tido................
;p

4 comments:

Liza said...

i love eating at taman warisan, choice pun byk

Cik Wanie said...

sedapnyer lauk-pauk tue,
terasa nak mkn nasik plak,
tapi wanie x blh mkn...
huhuhuhuhu

intan izani said...

liza,
yeah, so true...
best kan?;p

intan izani said...

wanie,
hehe,
ngah diet eh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...