Monday, January 11, 2010

cucu betong da abis... lega aku...




lega aku citer cucu betong dah abis
tak lalu makan
tgk memek muke si malika tu
menyampah nau aku...

esok boleh tgk mayang mengurai pulak
mcm cun je awek tu
tu yg menambah aroma cerita...

org lain tgk boys over flower
tapi aku tak dpt la nak tgk
hubby aku tak minat citer korea
redha jelah....


note: jgn sambung cicit betong sudaaa

23 comments:

Pocket said...

seriously punya la meluat tgk citer ni,
sebab saper namer kakak tu..
Sheila rusly yek?
amat lah pandai nyer me'meluat'kan pocket.

in other word.. dia memang pandai belakon.. :)

puji nih !! puji nih!! :)

amirah said...

lawak r rupa sheile lam cite bie

flygurl said...

dah habis ekk citer cucu betong tu? huhu.. xpernah tgk pun. x suke gaya malika tu. over sgt2..

fashah84 said...

aku sokong...jgn ler smbung cicit betong plak....hehe

Bapak said...

tapi kalu tengok ending cucu betong ni macam ada cicit betong jer..hahahah

rilek malika dah mati, takkan nak hidupkan balik watak tu pulak..hahha

intan izani said...

pocket,
wah melambung puji ni...
hehe

intan izani said...

amirah,
memek muke die over sgt kan...

intan izani said...

flygurl,
tulah over sgt
buat sikit2 udah lah...
hehe

intan izani said...

fazee,
kalau sambung mmg le
tak tau cmne pulak

intan izani said...

bapak,
betul2
tgk mcm ada sambungan kan..

~wAniE~ said...

boys over flower sgt bes la..rugi x tgok..wanie dh tgok 2x..1 kat astro 1 kat 8tv...huhu..nk cr cd plak..sgt gile korea kot..hehehhehe

ezzati said...
This comment has been removed by the author.
ezzati said...

hehe..x penah tgk pn citer ni..
BOF dh tgk thn lps lagi download kt intenet..heee..download je kalo hubby x ske..leh tgk kt computer..ngeeee

intan izani said...

wanie,
tapi 8tv tak bes ar
akak paling tak suke layan citer korea yg translate cina
tak syiok
suara korea best

intan izani said...

zati, mmg best ke
kang downlad tak best lak
try tgk kat metacafe dulu lah..
kalau best baru nak download..

norash said...

norash layan gak cucu betong ni..tp ending leh terlepas pulak..huuhhuu

shahdiana said...

yana rasa anak betong je okay..bila dah buat cucu betong ni macam mengarut sangat..dah la tak baper paham pun...

intan izani said...

norash,
ending sume mati
ngan marissa pun mati
ntahapaapa

intan izani said...

yana,
dua2 pun boring jugk
tapi kekdg layan jela
hubby suke
ending ntah apa2

sukiminna said...

haha...frankly aku baru tahu kewujudan cite ni dari entri ko..kui2

intan izani said...

suki,
hehe
aku faham ko mmg tak tgk tv
;)

Mohd Hafizd said...

my mom sgt2 la meluat tgk malika tuh.

good job~

tp agak sedih masa melissa bagi amanat kat raqib smpi menangis2 si raqib tuh.

ending plak ntah hapa2...mati sumer...

intan izani said...

hafizd,
tulah pasal
bongok betul bg lah ending best sikit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...