Friday, January 1, 2010

dah tgk dah avatar~


aku sudah tgk citer ni malam tadi
tgk dgn ayah n hubby ku
lama gak citer ni
sampai tgh malam sanggup buntangkan mata
mmg feeling tgk dgn org yg beria-ria tgk
tgk dvd kat umah ajer...


mmg best giler...
superb sgt!
happy new year all..............

18 comments:

Mr PenyuBiru said...

bestkan... aku tabik spring ngan krem filem ni dan james. idea 10 tahun dulu akhirnya menjadi kenyataan.masa tu org kata dia giler bila nak buat citer ni.

pijapepijat said...

yahh!! betul3..
setuju..
mmg cerita ni besh gilahh!

Mohd Hafizd said...

sperbb~!!!

slmat tahun baru~!

Pocket said...

slamat tahun baruuu!!
pocket pun rashe besh,
tgh tunggu DVD lawa sikit,
nak beli jgak buat koleksi:D

fashah84 said...

best ke citer ni..
adik aku ada beli dvd ni..
tp aku x pernh layn lg citer ni..
aku kan pcinta filem melayu..
jarg aku tgok movie org putih ni..
kalo tgok pun yg ala2 romantic comedy ngan citer kekelurgaan diorg..
mcm maid in manhattan,home alone...
tgok ler nanti ade ms aku layn citer avatar ni..
maybe kena tunggu kalo aku dh xde citer lain nk tgok@dah busann sgtt..hehe

Boo-lah said...

baru nk tgk..!

ShalinzZ85 said...

intan,memang best giler giler kan citer nie..shalin tgk ngan tunang hari tue sampai tak bercakap langsung dalam wayang sbb syokk sgt citer nie.hihih

Sembrol @Ryusgnal said...

Tapi citer ni kena tengok wayang jgk la. sebab bunyi2 dalam hutan tu kena bunyi surround baru feeling abes.

intan izani said...

pb,
mmg dahsyat citer ni
jalan citer mmg di luar fikrian kita
mmg tiptop
sempurna semuanya

intan izani said...

pija,
besh giler kan....

intan izani said...

afiz,
yeah... superb!

intan izani said...

pocket,
dvd yg org beli tu
kualiti ok..
cume subtitle simpang siur

intan izani said...

fazee,
aku mmg suke layan citer omputeh,
taktau nak kata sedap ke tak
bagi org yg tak suke layan omputeh ni
hehe

intan izani said...

boolah,
so amacam best tak?

intan izani said...

shalin,
tgk kat wayng lagi best kan
intan tgk kat umah je dah rasa best giler

intan izani said...

sembrol,
tulah
tak berkesempatan nak tgk kat wayang
huhu
hubby pun cam malas je
layan dvd pun orait la

shahdiana said...

yeke best sangat..yana pun tak tengok lagi....tapi member cakap memang best pon...

intan izani said...

yana,
mmg best
tgk lah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...