Monday, January 18, 2010

kenny rogers-sedap sgt ke?


*pic google*

kenapa eh?
sedap sgt ke
aku ngan hubby pernah makan sekali dulu
akak aku ckp 'sedap giler'
tu yg kami g try

tapi mmg tak kene dgn selera
bg kami kfc,mcd lagi sedap
harga pun jauh beza

tapi muffin die sedap lah..
belum pernah rasa nandos lagi
teringin plak...

25 comments:

nursarah said...

ku tak pernah try lagik kenny R.. sebab mahal, takde bajet...hehe

zella said...

tak prnah try lg sbb kenny rogers xbrape menarik perhatian r...heheh

Rye said...

kenny rogers puas hati klo nk mkn tgu smp btol2 lapar.

nandos lak pedas...xcicah sos dia pun dah rasa pedas...;)

mcd n kfc tu cam dah common sgt. bersepah kat msia. huhuhu

ezzati said...

uiks..mestila sedapppp...kuah dia tu kasi mintak lebih...nyaman je..:p..
tp, nandos tetap no 1 la..hehe.. :)..try deli pn sedap jgk..Fridays contoh makanan tak sedap tak padan ngan harga mahall..

ehh..banyak lak aku g komen kedai lain..haha

ezzati said...

actually kan dr segi harge..KR la yg bole thn murah tau compare ngan kedai seangkatan..

intan izani said...

nursarah,
org kata sekali merasa pun
jadik lah kan
tu yg sy g merasa gak sekali
;)

intan izani said...

zella,
tp ramai sgt suke
heran jugak...

intan izani said...

rye,
oh yeke
kene tunggu lapar bebetul eh
hehe

intan izani said...

zati,
haah kan
kalau ikutkan kr ni tak lah mahal sgt
tgk kedai lain lebih mahal
lum pernah g nandos
ni yg makin teringin ni...

sYeNgEt ke senget?? said...

kenny rogers tak sdap mana pon.. but i think, nando's even worst.. haha

Sharinginfoz said...

memang sodap juga tapi rasanya mahal

Jom Buku Smart Reader

Fly to ASEAN.. Free????

black_mel said...

sedap....dulu masa keje dulu sebulan sekali mesti pg...skrng dh belajar,dh 1 thn lebih x pg...sedapnyer...nyum2...

Didi Nadhirah said...

leh tahan la die nye spagethi tangy chicken masam2 n pedas

hajarus said...

leh tahan memang sedap bg hajar yang penggemar tegar ayam ni sumernyer sedap.. tp banyak sangat la.. tu yang leh wat jd muak tu...

en_me said...

me ponn suker KR teww, tp xlahh sodapp giler.. ehehe

fashah84 said...

Kr ni mmg sedap bg aku ler..kalo aku slalu p mkn ngan cik abg kat jusco seremban..tp la ni diet,x bleh nk mkn..huhuhu

intan izani said...

senget,
iyeke nandos lg worst
aishhh

intan izani said...

sharing,
tulah agak mahal
plak tu tak memuaskan
tak berbaloi

intan izani said...

blackmel,
wah dashyt
sampai sebulan sekali

intan izani said...

didi,
ai tak suke spaghetti
sure tak leh telan

intan izani said...

hajarus,
sedap tapi terlalu byk kot kan
kalau sikit baru rasa tak cukup
hehe

intan izani said...

me,
rasa die biase aje
kan

intan izani said...

fazee...
wah selalu mkn eh dulu
aku sekali je pastu da tak lalu

Mohd Hafizd said...

yosshh~ kalo betol2 lapa baru la cari kenny nih..hihi..


kalo biasa2 tuh..better opt for kfc or mcd..=)

intan izani said...

hafizd,
haah kan
kalau 1 tahun sekali
ok la kot
hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...