Thursday, January 21, 2010

menu malam ni


hari ni masak kari ikan tongkol
dengan sambal ayam
buat dua lauk
sebab aku memang tak makan ikan tongkol
tak boleh nak terima kat tekak
tapi hubby la mmg feveret dia



jom makan sama2...
;)

16 comments:

Eyriqazz said...

nyam2..sedap..seb baik aku dah dinner

7 Tips untuk tingkatkan trafik ke blog anda

Ada Apa Dengan Hanis Zalikha

Aura Hanis Zalikha

Ada Apa Dengan BeautifulNara

nursarah said...

sodap tu ikan tongkol!

fashah84 said...

intan..

YaAllah rajin nyer kwn aku ni msk...
smp dua lauk satu kali dinner..kalo aku satu main dish,satu sayur..cukup dah...kira aku ngan abg aku ni byk yg ngam bab mkn ni...syukurler..

intan izani said...

eyriqazz...
mmg sedap..heheh

intan izani said...

nursarah,
suke eh ikan tongkol
tak reti nak makan
ada warna hitam2 tu yg tak minat
hehe

intan izani said...

fazee..
aku no hal je nak masak byk2 pun
hehe
selera lain2 nak wat cmne kan..
kdg2 lagi byk lauk... ;)

black_mel said...

pandai buat masak kurma x?kurma daging sedapnyer...my faberet...mesti ur husband pun suka..;p

intan izani said...

black mel,
mestilah pandai dek
masak kurma tu senang je
sama je mcm masak kari
;)

Liza said...

salam perkenalan...bestnyer lauk....

intan izani said...

liza,
salam kenal jugak dr intan
best eh? TQ

Mohd Hafizd said...

ikan tongkol wat sambal sedappp..mkan panas2...perghhh.....cubalah~

syaf said...

ikan tongkol memang feveret haku

norash said...

yummie! mmg nmpak sedap..intan pandai masak la..

intan izani said...

hafizd,
hehe
mmg tak suke la
dah try dah
hiks

intan izani said...

syaf,
wah masing2 feveret ni
mmg tak sama ngan aku
;)

intan izani said...

norash,
biase je norash
intan pun masih belajar lagi
;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...