Wednesday, January 6, 2010

paranormal activity with nuffnang

macam yg aku citer semalam
malam tadi aku g tropicana city mall
semata2 nak tgk movie baru ni-paranormal activity



as expected, citer ni mmg biase aje
tapi dari mule aku tgk sampai akhir tak berkedip mata
umpamanya nyelah... takkan tak berkedip mata pulak kan...

citer ni starting nye a bit boring
dan agak pening jugak tgk
sebab gune cam je kan
sama experience nye ngan citer blair witch n quarantine
bg yg dah tgk dua movie ni
tau lah cmne feeling nye

menambahkan lg kepeningan
aku dok seat barisan tgh2
tak depan tak belakang
so tengkuk agak sakit
sampai skrg sakit lagi
over la tu kan... heheh




part hujung2 agak seram
sampai menggigil kaki aku
tapi the worst part, watak lelaki utama
si micha tu mati
so i dont likeee... tak best sebab die terlalu baik dlm citer ni..
cehh... org nak buat citer hantu aku lak nak feeling baik tak baik...

tapi overall ok
mungkin kalau tgk kat dvd aje
tak bape best
memandangkan aku tgk wayang
so effect seram tu ada gak
especially tang pempuan tu kene tarik
adehh.... takut tul...
cume patut diseramkan lagi... 

wah, da abis aku citer
mesti korang da tak suspen nak tgk nanti
bg yg penakut tak pyah la tgk
kang teringat2
ceh, tp aku ni mmg tak penakut
so no worries... hehehe.

itu aje nak share
thanx to nuffnang again
;)



8 comments:

SuRayA^i. said...

da tgk muvi nh..and die x seseram yg kite jgkekan..

Mr PenyuBiru said...

aku mmg suka baca review org yg dah tengok movie.thanks sharing.

joegrimjow said...

housemate ajak tgok cite ni xmo
xtau nape...
huhu

intan izani said...

suraya,
betul2
part seram tak byk
tapi katanya finas byk potong
taktaulah..
tgk dvd tak potong kot

intan izani said...

pb,
no probs
;)

intan izani said...

joe,
terpulang bg nak cari citer cmne
citer ni mmg tak setanding ngan avatar atau other movie
tapi kalau ingin kelainan boleh tgk...

~wAniE~ said...

last movie wanie tgok cite alvin last week..wlpn dpt seat dpn n sakit tngkok tp x pe..cite tu dr awal smpy akhr asyk nk gelak je....hehehhehe

intan izani said...

wanie,
oh citer alvin tu eh
best ke
akak kureng suke kalau citer
wata nye binatang
tapi taktaulah kot sedap pulak...
hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...