Tuesday, January 26, 2010

patutke pasang lagu kat blog?



ada certain blog pasang lagu auto play

bg aku yg selalu blogwalk tgh malam ni
adeehh.. mmg membingitkan
ada sesetengah blog mmg aku layan lagu die
kene ngan jiwa aku
tapi ada certain tak kena
nak2 pulak, player tu tak leh pause
tak pasal2 aku kene tutup blog tu
lappy aku ni lak
bukan cepat nak nak slowkan volume tu

byk blog aku jumpe camni
pening kepala aku
aku nak singgah pun susah

nasihat aku,kalau korang nak pasang
mp3 yg autoplay
at least carilah yg leh pause punye
takdelah bingit sgt

yela, kan rugi kalau org rasa bingit
terus tutup
walhal org tu baru je nak bace2 post korang

byk blog yg aku terpaksa tutup terus
sebab aku blogwalk lewat malam
so tetibe kuat je lagu tu
then, aku cari button pause takde
mmg aku tutup terus jela...

tp tu kan blog korang
sukati korang la kan...
;p

23 comments:

ageeba said...

heheh.. sama la macam saya. kadang2 kalau jumpa blog macam tu memang berat nak baca

intan izani said...

ageeba...
tulah pasal kan...

[z@ck] said...

rasanya tak perlu kot..
tp kalau nak letak gak..letak yg ada button pause tu..
x da la bingit sngt nk mendengar lagu tu..

=)

♥ Ms. strawberry said...

huhu...cm mln cili lak kak..hehe..
sy pasang lagu kat blog..
cian gak kat pd blogger2 yg singgah blog kite..

Mak Su said...

maksu x psg lagu dah, sbb bikin blog berat... huhuhu

black_mel said...

xpasang pun..sbb bila masuk blog org yg ader lagu,rasa annoy la..even lagu tu kita minat..tp kalau 4 drpd 10 blog kita bukak ader lagu,lagu tu dh jd remix...

tp x perlu tutup blog..just tutup sound bhgn mozilla jer..

irahehe said...

erkk...ira punye ade pause..=]

Ninie Fairuz said...

baru terfikir nak add lagu sbb mcm best je..tp dah byk baca entry komplen pasal lagu nih..tak jadi la..

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

erm ..kalau nak jugak, jgan automatik.. ada sekali tuh.. ada yang letak lagu tuh, cepat2 taip kat chat box@ruangan komen..pastu tutup.. horror..

-atiQah- said...

setuju2..
saya pun tak suka org yg pasang lagu autoplay..
kdg2 tgh dgr lagu dlm pc sendiri..
tiba2 masuk blog org lain, dgr lagu lain..
terus keluar dr blog tuh..

Mohd Hafizd said...

tahnyer..kdg2 lagu tak best lgsung...kalo psang lagu tanpe suara takpe..midi tuh...huhu

intan izani said...

zack,
haah betul
kalau lagu sedap takpe gak
buat lagu tak kene ngan jiwa
sakit telinga

intan izani said...

ms.strawberry,
hehe
tak berniat nak sindir
tapi pk2 la tentang readers kita
;p

intan izani said...

maksu,
ha betul
tu lg satu

intan izani said...

black mel,
tulah pasal
kalau 3 blog ada lagu
dari lagu english jadi tamil..

intan izani said...

ira,
hehe
akak tau
lagu kat blog ira sedap2 gak
akak leh layan

intan izani said...

ninie,
sila jangan...
;p

intan izani said...

zik,
samalah kita
terus tulis kat chatbox
laju2 tutup
kalau tak berdesing telinga ni

intan izani said...

atiqah,
tu yg paling geram
lagu kita da dicampur
kalau bukan byk blog
tak tau blog mana nak tutup
aishhh

intan izani said...

hafizd,
tulah
bukak lagu tak best
nak layan pun berpinar biji mata
heheh

IxoR@ said...

sy pun sama mcm intan...sering hadapi masalah blog yg ada lagu ni... bukan anti tp kadang2 beri masalah pd kita yg nak blogwalking.

kadang2... slow sgt nak bukak dah la internet kita ni punya la 'blues'!

apa pun, terpulang kpd empunya blog... yg penting kita enjoy!

:D

shahdiana said...

satu request lagi daripada yana..harap2 intan sudi wat tuto cner nak letak lagu kat blog kita tu and nak cari sumbernya...kira dari A sampai ZZZZ step by step buleh tak???

intan izani said...

yana,
lagu mp3 ke?
hehe, intan pun mmg tak pernah letak
so tak tau cmne
nape yana nak letak? wat berat je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...