Wednesday, January 27, 2010

puteri sarah liyana


suke betul aku tgk citer na-o-mei kat tv3 tu
buat masa nilah..
tak tahu pasni citernye jadi camne
tapi far better dari citer mayang mengurai
yg entahapapa tu
harap heroin je cun
tapi cakap pun tak lancar aku dgr



masa tgh puteri sarah tu berlakon
comel nye dia
muke tak mekap pun cantik je
maklumlah, die tu mix
tu yg muke comel lote...
body slim, no wonder suke pakai sexy kan..
;p

26 comments:

naim said...

citer mayang mengurai xbest pun..

Ayfa said...

aku pown suka gak dgn cta na-o-mei tu..kesian kat o-mei..haha!!

intan izani said...

naim,
betul..xbest!

intan izani said...

ayfa,
samalah kita
jalan citer cam lain dari yg lain

NiSa said...

petang2 blk keja mesti nk cepat sbb nk smyg n nk dok dpn tv melangut tgk na-o-mei. sib baik aloq staq x jammed sakan mcm kat kl.

puteri sarah mmg comey kan?

~ ReD ~ said...

kebetulan tgok cter naomei tu smlm.. dia ni rupanya.. chantek..;)

salam singgah;)

flygurl said...

slalu gak tgk citer o-mei tu. tp bila nak keluar pelakon2 yg laen tu..
penat tunggu.

irahehe said...

citer mayang mgurai lnsung xbez..ntah pape citer tue..

citer na-o-mei uue bez tpi putri srah kurs sgt lah..germ tgok die still lgi xckp kt mk mertua die uue yg die da kwen ngn ank die..alih2 ayh mertua die plax kne tudh..germ2..hehe..

tpi ira trnnti2 bile nk kluarnye wtk2 yg rmai2 uue yg ade raja frah,iqrm ngn rmai agi uue..

p/s:pnjg kn komen ira..hehe..skli skale jer..=]

yus said...

lawa ker dia tu? biasa jer... i lg lawa, hehehehe...

Mohd Hafizd said...

chomey gak ler si aisyah nihhh..

DeeDee said...

hye intan!

dia ni ke yg heroin aduh saliha yg tak siap2 shooting lg tu?

black_mel said...

cute2..suka tgk muka dia jgk...

Liza said...

tak pernah tgk lagik, takut nak start tgk, takut dah ketagih nak kena trus follow

intan izani said...

nisa,
tulah tertunggu2 ptg kan..
kalau leh takmau miss

intan izani said...

red,
cantik kan?

flygurl,
kiter lak kalau leh taknak
pelakon lain tu kuar
sebab suke la kat si o mei ni
heheh

intan izani said...

ira,
haah mmg die kurus
tapi muke die mmg natural beauty
tak mekap pun cantik

intan izani said...

yus,hafizd,
lawa lah die
suke tgk...

intan izani said...

deedee,
haah die la
rasenye aduh saliha tu mcm dah xjd je kan

black mel,
cute kan?

liza,
citer ni best jugak
tak boring n menarik
takpe kalau nak follow pun
;p

[z@ck] said...

dia nampak a bit keras dalam Na O Mei..maybe baru 1st time dapat pgg lead actor..plus she's still new in this industry kan..

neway..thumbs up for her sebab berjaya bawa watak kampung tapi tudung maintain cun oh..hahaha

intan izani said...

zack,
haah dialog die mmg nampak cam kaku
sumtimes nampak cam bace skrip

yeke tudung maintain cun?
tudung comot la
jambul wajib ada ;p

fashah84 said...

intan..

aku ada gak tgok citer ni...tp x bleh tahan tgok konflik dia...ssh sgt nak bgtau bos dia,dah kawen ngan ank bos tu..tensen aku dbuatnyer,lg2 kalo pnat blik keje layan plak citer ni...adushhh!!

intan izani said...

fazee...
biaselah citer melayu
konflik je memanjang kan

tp seb baik x sedahsyat citer indon nya konflik....

MuMmy_NooRyTah said...

salam ukhuwah sume..
sye pon suke cite na-o-mei. klau x silap watak2 yg rmai2 tu adalah kisah selepas beberapa tahun. elly mazlin adalah anak na-omei bile dah besar nanti. mesti lg byk konflik nanti :-)

shahdiana said...

yana pun skang dok tengah layan ceta ni..paling terharu kalu dia nangis abis merah2 idungnya..sampai kita pun rasa nak nangis...

fashah84 said...

intan..

btul3..aku setuju..kalo sinetron indon lg ler..yg mati,hidup blik pun bleh...mmg dasyat..smp ade member aku bapak dia masuk ICU,ms tu tgok citer Malin Kundang..stress sgt tgok citer ank derhaka tu..smp kena heart attack..

masa aku p mlawat kat spital,tanyer ler ape sbbnye..member aku bantai gelak..coz msuk ICU sbb sinetron indon.hahaha..sadis btul member aku tu!!

hajarus said...

best gakkan citer nih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...