Friday, January 29, 2010

terror gile mamat ni


aku tak faham la 
cmne org boleh buat cube tu sekejap je dah siap
aku buat tak pernah setel

katanya ada taktik
adik aku, cousin aku
kalau wat less than 2minit
dah siap

kalau aku, bg la seminggu pun
gerenti tak siap..
betul2 tak tahu cmne nak wat...
tensen je kdg2 nak wat benda alah tu

tapi mamat ni
mmg giler terror


selamba je kan?
pejam mata pun leh wat...
dahsyat la...

suke je aku tgk diorg ni
ada yg buat sebelah tangan jelah
kalau yg tak tutup mata tu
apetah lagi
laju berdesup je...
pelik kan... ;p

13 comments:

Nadya ©™ said...

Ada trick² yang kita perlu blajar bila buat kiub rubik ni..
Adik saya pandai main benda ni..

Tapi tade la sampai bleh tutup mata kan..
Trick tu ada tunjuk kat youtube rasanya..

joegrimjow said...

peghhh
da lama nak cari formula ni
xjumpe2 lagi
ishhh

cikgu isza said...

kagum sungguh...
leh ble benda ni utk anak2 nnt,
x pernah fikir pun

Liza said...

this is one thing that I can never do, dah try berjuta kali pun tak jadi, migraine ada lah

black_mel said...

sy paling cepat bole buat pun dekat 4 minit...tp mata bukak la...hehe....

F I T said...

awal2 memang pening kepala..last2 lagi pening kepala hahaha... wat 1 side je bleh a..kalu semua side nak sama kaler memang surrender a :P

Iza said...

aku pernah buat tp boleh 1 @ 2 belah muka je yg sama warna.

Budak Pipi Tembam said...

hihi...klo kte lak tak penah berani nak cuba sbb dh confirm takkan dapat punya...hahaha

flygurl said...

perghh...kagum giler..
ade beli satu...konon2 nk try buat sndiri la kan..
tp mmg stress giler..last2 terbiar cmtu je..
sape tau formula nk maen bnda ni?
x puas ati tul x dpt buat sndiri..

- Misztake - said...

ishk3.. camner nak main benda alah ni..
tak pernah berjaya selesaikan pun..
huhu..

Pocket said...

ala.. cari jer how to,
n ada la tu caranya :D
tp tak la pasal pandai diorang buleh settlekan..
tp ingat formula..
kanan bawah kanan kiri gitu gitu:)

pocket tahu kerana pocket pun duk pulun,
tp tak abih abih hahahah:D

ieyza said...

wahhh...kagum betul laaa..
org nie mmg mempunyai IQ yang tunggi...aper yek dier makan???nak suh anak jd cam dier laaa...genius...

[z@ck] said...

otak math boleh la ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...