Wednesday, February 10, 2010

bestnye citer valentine's day.. u guys shud watch ;p


malam tadi tgk nuffnang 
premiere screening
valentine's day kat cineleisure

bg aku,citer ni
mmg BEST sgt...
sgt2 menghiburkan...

*part paling feberet: part budak tadika tu jatuh cinta,so sweet*

tema filem ni
mmg totally kisah cinta
pada isteri,pada anak,pada kekasih

walaupun hanya tema cinta
tapi jalan cerita sgt menarik
diselitkan unsur komedi ringan
yg mmg best
mmg dok gelak2 org dlm wayang tu

ish, memg seronok la cerita ni
tak berkelip mata aku tgk
mmg best sgt2
mungkin kaum lelaki tak tau la suke ke tak
tapi hubby aku kata 'boleh tahan'
tu maknenye sedap la tu
sbb aritu masa tgk twilight new moon
hubby aku ckp 'boring'

so mmg aku recommend korang tgk
kuar wayang 11hb feb (esok)
rasa nak cari dvd lak....

meh layan trailer filem ni jap..

footnote: rasenye bukan budget tinggi seperti kos 
utk filem avatar utk menhasilkan filem yg hebat, 
cukuplah idea genius dah boleh hasilkan cerita yg begitu
menghiburkan,juga tak perlu lawak spastik mcm senario.. 
bile skrip filem yg tema nya ringan seperti cinta,kasih sayang 
ditambah dgn lakonan aktor yg mantap dah boleh 
membuat sebuah filem tu cukup hebat. tak perlu pengarah 
filem kita salahkan budget,yg pnting idea. (no offense)


thanx to nuffnang........ ;p

VALENTINES DAY ADALAH HARAM DISISI ISLAM

6 comments:

Mr PenyuBiru said...

wah! nak kena tengok ni ngan my wife ni. thanks for sharing. :D

Budak Pipi Tembam said...

nak tgk gak la...hehehehe...

Mak Su said...

nak tunggu masuk tivi ler ;)

intan izani said...

pb,
ha, g tgk eh
best

intan izani said...

bpt,
tgk la
berbaloi2

intan izani said...

maksu
nak tunggu kuar tv
berkurun lah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...