Monday, February 22, 2010

i'm back...


mcm lama sgt tak jenguk blog aku ni
dah seminggu lebih
menghabiskan masa cuti kat kelate
tgh2 cuti mmg lupe kat blog
tapi hujung2 dah mle rindu kat blog
bile bukak je laptop
bb kene block pulak
tak bayar punye pasal....

ni lah baru bayar baru nak jenguk balik blogku ni
rindu nak klik2 tgh malam
heheh

byk nak citer ni
mana satu nak start ni...

esok aku update lagi
;p

7 comments:

black_mel said...

selamat pulang...patut la lama x nmpak...

fashah84 said...

Ya Allah...

lame dah x dapat baca hasil2 penulisan ko...ko xde aku pun xde mood nak update blog..hehehe...ko kan sumber inspirasi aku dlm dunia blog ni..;-)

KaorU IchibaNa said...

wah sronok ar leh g cuti2 klate!

intan izani said...

blackmel
tulah rindu kat bloger2 sekalian
cehhh ;p

intan izani said...

fazee,
tergelak aku bace komen ko ni
adoiiii
ade lak aku sumber inspirasi
aku balik2
terus bukak blog ko
nampak lak cupcake
adooyaiiii sedapnye

intan izani said...

kaoru..
mmg seronok pun
layan kucing2 tomei...

zaza said...

g kelantan bwk balik budu x???hehe
lps ni turn zaza lak g kelantan...
yepppi.... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...