Wednesday, February 24, 2010

jom breakfast!

 


pagi ni wat nasi goreng kicap
akak aku pantang nasi goreng ada kicap
tapi aku suke jer... i loikeee...
dah kata aku hantu kicap la katakan...;p

tak sempat masuk pinggan 
aku dh snap gambar
dah takde keje agaknye kata hubby
asal masak je amik gambar
pening2..
;p

7 comments:

sasha* said...

haha sy pn sama tak suka yg ada kicap kicap :P.tp nmpk sodap ni

intan izani said...

sasha..
hehe nape tak suke
sedap tau
tapi kicap2 pun pedas
;p

black_mel said...

haha..suka jugak nasik goreng kicap...nasik goreng yg pecah telur saja pun sedap...

SuRayA^i. said...

ok sis, sy da lapa!~

sasha* said...

hehe loya sikit.soya pn tak mkn :P.tulah pedas takpe hehe

F I T said...

saya lagi suka kalau telur tu goreng asing..baru terasa..hehe dan lagi suka guna perencah nasi goreng sbb kalau buat perencah sendiri sure fail..haha


Marsha kena love-bite dengan orang ke nyamuk?

i_sofia said...

blogwalking! sedap nasik goreng kicap itew.. saya n anak mmg suka!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...