Friday, February 5, 2010

jom makan kuih

saje je buat kuih harini
rasa dah lama sgt tak makan kuih sagu ni
beli kat kedai kdg2 tak best sgt

ni antara favvy aku n ibu
best!


esok nak jalan mana eh?
rasa nak window shopping kat ikea
tapi hubby tak bg green lite
tak tahulah apesal hubby tak suke ikea tu
katanya rimas dan tak best
bukan nak beli brg pun, cuci mata pun taknak
ish..ish... ish

 ;p

10 comments:

Liza said...

i call this kuih kasturi, one of my favourite kuih too

black_mel said...

sedapnya...yum2...hari2 ada kuih...

fashah84 said...

ni feveret cik abg aku...
aku kureng skit coz slalu tersedak kalo mkn kuih2 yg ada salut kelapa tu..hehehe

RaMa2UnGU said...

waaaa..sedap tu kak..kuih peberet sy tu..dah lm tak mkn kuih..huhuhuhu

NiNa' said...

suka kuih sagu,
kuih yg lembut22 cam puding ke jelly ke dan seumpama dgn itu

intan izani said...

liza,
kuih kasturi eh
kalau kite kasturi tu yg kacang tu

intan izani said...

black mel,
sedap kan
takdelah hari2
jarang2 wat kuih
berdua la katakan.. ;p

intan izani said...

fazee,
aku suke kuih salut kelapa
mcm apam
sedap
;p

intan izani said...

rama2ungu,
samalah kita
feberet gak
;p

intan izani said...

Nina,
suke eh
sedap kan?
;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...