Tuesday, February 23, 2010

movie-ketika cinta bertasbih best

 

cuti aritu sempat tgk citer ni
tgk kat lappy adik ipar je

tak sangka citer ni best
mmg best sgt2
kan fazee kan??
betapa nilai 
islam diagungkan dalam citer ni
perempuan yg cantik itu
adalah perempaun yg solehah
yg jilbabnya labuh,yg santun tuturnya

rasa nak tgk byk2 kali lagi
suke part akhir masa azzam
nak pinang anna....

cantik fesyen tudung diorg
bestnye kalau aku jadi baik mcm anna dlm citer tu
insyaAllah satu hari nanti...
;p

13 comments:

auM Chak @ eiMyLiciOus said...

mmg best bangat KCB ni..
eimy siap donlod part 1 n 2 lagi buat simpanan...
huhuhu..

p/s : by the way eimy da publickan belog aimi... :)

~0~ said...

xpenah tgk cite tue....ramai ckp best

Cik Cahaya said...

heheheh.. memang best cheta neh.. :)

نورازريناابوحيري said...

cite ayat2 cinte dulu xsebest yng kat dalam buku. rasa mcm konsep agama islam tu xberapa nk smpai.
cite ni plak xtgk lagi. best yng dalam buku ke movie ek?

NiSa said...

tp citer ni mcm slow. tgk separuh dah ngantuk. maybe mksd x smpai kot

fashah84 said...

intan..

citer ni mmg best..
btul kan?aku dah agak ko mesti suke...ko tgok part 1 ke 2?

intan izani said...

eimy,
link blog eimy ada error lak

fazee,
aku tgk dua2 sekali lah
best kan
ada dua part aku suke
first,
part syarat2 anna masa furqan minang
2nd,
masa azzam jumpe ayah anna
minta carikan jodoh..
seronok sgt tgk...
;p

fashah84 said...

intan...

part2 yg ko minat tu aku pun suka gak...part azzam jupe ayah anna tu byk kali aku ulang2 tgok2..best tul...

lg satu yg aku suka masa ayatul husna menang award publish buku dia,azzam ms tu baru blik dari mesir..sedih tul part tu..byk kali tgok pun aku kuar air mata gak..hehehe

citer2 islamik mcm ni ler yg patut ade kat malaysia ni...ini x,blik2 citer org kaya,keta besar,rebut harta..ganster..bosan aku..

black_mel said...

x minat la tgk citer indon nie...sori..xleh nk komen ape2..sbb mmg x tgk...

ezany said...

besh gak cite ni.. kalau jodoh tak ke mana.. :)

NaNa CoMoT said...

kat ne nak donlod part 2 ek???tgk part 1 jakkkk....

auM Chak @ eiMyLiciOus said...

he heee intan...jgn klik kat situ..
kene klik kat http://shanmyou.blogspot.com terus
yuhhuuuu

intan izani said...

nana,
cube try cari kat syok.org

eimy,
ok nnti intan bukak eh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...