Tuesday, February 2, 2010

siut je cina ni,tak sedar diuntung


 
*klik utk lebih jelas*

aku baca kat blog zaila tadi
sakit mata gak baca
macam la org melayu suke tgk dia
pakai suar tido g kafe
meluat lg ada...

tapi dah nama satu u
hormat la org lain babe
tak suke g la belajar tempat kaum ko
ke ko takde duit?
so pathetic~

9 comments:

Melz said...

racist la cina nie :)

neway dorang berani cakap dalam tuh jer..

depan2 ? gugup haha

intan izani said...

melz,
haah betul
tapi still tak boleh open cakap mcm tu kan?

♥♥syahadah♥♥ said...

rasanya dah ramai buat entry pasal ni..ramai lagi bior terduduk ong siang ying ni..dia ingat tak kantoi..padan muka

black_mel said...

harap2 dia kena tindakan..kalau tak suka keluar la..jgn belajar kat situ..

Farra Dhelina said...

ishh biadap gilaa..

Daddy and ibu to Alia Kaiyisah said...

sangat rude la intan..

zaza said...

nk jugak g cari minah cine tu...
mau mkn lempang kot..
silap2 makan pakai kaki nnt...
ceh!!
mcm bgus r bangsa korg tu..
dh menompang wat le care menompang..

sabo2!!

fashah84 said...

kuang ajor btul...
sdap2 je nak kutuk..
mentang2 1 Malaysia...

Mak Su said...

belagak mcm bagus jer tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...