Thursday, February 4, 2010

tiket movie free dari nuffnang lagi

dulu tgk citer seram
ni tgk citer romantik pulak...

kali ni dpt tiket utk tgk citer
valentine's day... yeay!!
klik sini kalau nak bace blog post
aku utk movie ni

aku suke genre citer camni
romantik2
sesuai tgk dgn hubbyku... ;p

seb baik kat damansara je
tak jauh pun dari umah


TQ nuffnang,
rasa tak sampai hati nak menduakanmu.....

15 comments:

puterikurekure said...

kalau kite dok kl, lama dah pi tuntut tiket wayang. untung awak tau! tahniah ek.
:)

~0~ said...

tahniah

ezzati said...

syoknyeeee dpt free..nak ikottttt..hehe

hafizd said...

wah.cmner bley dpt free?? nk gak..

black_mel said...

wahhh...bestnya..

intan izani said...

tq sume...
zati,nak ikut jom..
hehe

hafizd,
sebab buat blog post haritu pasal movie ni
tapi terhad kat kawasan area kl je
tiket2 dari nuffnang ni...
kalu nak dpt tiket free, rerajin la tgk website nuff,kalau ada movie baru cepat2 hantar blog post,sape cepat die dapat...

NiSa said...

ouuu, bestnya dapat tiket free. ade sesape yg nk tlg belanja x? hehe

intan izani said...

nisa,
hehe
dah free mestilah best kan..

Cik aiNa said...

jangan duakan NN kak..eheh. best nyer dpt ticket free

intan izani said...

aina,
setakat ni cukuplah nn satu
setia ni
cehwah.. ;p

Liza said...

i pun dapat gak, Insyaallah, dapat kita jumper malam tu

F I T said...

wah bertuah a stay around kl..saya kat perlis tak dapat a nak join movie screening gini. adoiii

Tips pilih hadiah untuk LELAKI!

fashah84 said...

intan..

mesti best citer ni..
aku kalo romantic story,romantic comedy mmg suka..

Wan Botaq said...

fuiyyyyooo... nyesal plak guwe pakai advertletss

intan izani said...

liza,
kalau ada rezki kita jumpe eh
bestnyer... ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...