Sunday, February 7, 2010

Wedding Photo Contest by Lynn Hamzah


*click  for larger view*

gambar ni aku pilih sempena contest yg dianjurkan
di blog lynnhamzah
sila ke blog beliau untuk maklumat lanjut

mmg sebenarnye tak tahu nak pilih gambar mana
semua gambar ada value tersendiri
tapi oleh kerana penganjur nak gambar close up
maka aku pun pilih gambar ni.....

sebabnya, suka lihat kebahagiaan di wajah  kami
terutama hubby... senyuman dan renungan itu
yg masih memikat hatiku hingga saat ini.... ;-)


oleh kerana penganjur suruh letak nama pengantin
so....
                            Pengantin lelaki: Izani
                            Pengantin perempuan: Intan
                            Tarikh perkahwinan: 18 oktober 2008

sape yg nak join masih ada chance
close date 15 februari 2010

sesekali nak feeling pengantin baru
apa salahnya kan?..
;p

9 comments:

black_mel said...

kalau x kawin lg cmner?leh masuk x?

Mohd Hafizd said...

aah..yang tak kawien lagi cmnooo?? hihi

Liza said...

this contest tak leh join...sebab takde wedding photos :(

intan izani said...

black mel,
100% tak boleh
;p

intan izani said...

hafizd,
kene kawen cepat2 la jwbnye
;p

intan izani said...

liza,
nape takde eh?
takpe... byk contest lain kan
;p

wazy said...

hehehe sib baik lom kahwin,akalu tak nak gak join contest ni ^_^

fashah84 said...

intan...

comei pic ni...suap air smbil malu2 ler tu...

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

wah nostalgia.....semoga berjaya akak...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...