Thursday, March 11, 2010

asmaradana tv3


dah 2 episode berlalu
aku terlepas episode 1
lupe time tu
ada 23 episode lagi bakal menyusul

semalam episode 2
best!
ditambah lakonan sume yg best
dan pelakon2 nye yg cantik2
tiz zaqyah dan puteri sarah yg comel
juga rozita che wan yg ayu tu
pendek kata, mmg pelakon2 dah cukup attractive
 ada pulak saheizy sam yg 
semakin popular skrg tu..

bg korang yg belum tgk
baik tgk malam ni
nnti menyesal pulak
tv3 10.30 malam
best tau.. ;p

note: minat lakonan tiz sejak nur kasih ;p

15 comments:

BULLET said...

mase untuk tido tu...hehehhe...

sasha* said...

umah sy tak dpt tv3 huhu

black_mel said...

dh lama x tgktv semenjak masuk asrama balik..huhuu

[z@ck] said...

wuih..tajuk..
teringat puteri gunung ledang..
hihihi

irahehe said...

hohoho..
ira nk tgok..tpi tak trtengok lgi stkt nie..

mcm best jer..hehe..

Jieda said...

setuju..setuju..memang best.bila ada pelakon yang mantap,citer mesti best

mama_iris said...

hehehe....pas nama "Nur Amina",nama "Azizah" lak yg bakal glamer...huhuhu

NiSa said...

Tiz Zaqyah lagi cantik kalo pakai tudung

shahdiana said...

yana pun dah terlupa..bila tengok iklan memang semangat berkobar nak tengok...pelakon2 nya memang mantap...

Liza said...

tak branie nak start tgk, nanti addicted

cyclonmaster said...

singgah sini kalo nak tengok episod 1 dan seterusnya :)

http://cyclonmaster.blogspot.com

cikmin said...

bes kan cite ni..malam ni cikmin layan ost asmaradana ni..ermmmm...

www.cikmin.com

zoul said...

Iyalah ayu memang ayu... pasal apa rozita che wan tu leh ayu yek...? hi hi

mahira oya said...

layan gak cite nih...

akira sendoh said...

haa....baru tengok semalam..layan sorang2 jek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...