Friday, March 5, 2010

comel tak saya?


~khas buat tatapan sabrina & cher~

 
  
 

kucing ni kami ambik dari member
beberapa minggu after die lahir

masa tu kecik sgt
baru2 ni masa balik umah mentua
tgk kucing dah besau dah
terkejut kitorang
manja dan comel

dulu kami bagi nama lain
tapi bile mak mertua bela
dipanggilnya putih ngan hitam je
senang agaknye...

 comel kan?
di lain entry aku akan share
cara mak mertua aku bela kucing
ada 6 ekor kucing setakat ni
3 ekor masih baby
;p

12 comments:

Cik Cahaya said...

alorh.. comeynyer.. wane putih agi tuh.. :) neh jeles neh.. hahaha.. :)

Adya A. said...

shomey nyer kucing tuh.... tp sayang nadia alahan ckit ngan kucing....huhuhu

syaf said...

giler comel kucing putih 2...minat gak

noor afzan said...

comel lote nye..
nak satu..

fashah84 said...

mmg comel ler...yg hitam tu pun nmpak cute..tp aku takut ngan kucing..sbnrnya....apa binatang pun aku takut...hahahahah

black_mel said...

putih btul bulu kucing tu..hari2 mandi ker?x gaduh lak dgn yg hitam tu...

Mak Su said...

maksu suka tgk kucing dari jauh,sebab maksu ni penakut ya amat terhadap kucing... hehehe

intan izani said...

blackmel,
tak lah jarang mandikan
die pandai jilat badan sendiri
kalau die kotor dok main bawah kete
baru mandikan
;p

sukiminna said...

xminat ar..kucing putih tu cam ade jambang..hehehe

Liza said...

tringin gak nak bela kucing, tapi part nak clean up tu yg malas...

Aini said...

mak aih.. gebunye si puteh =)

shahdiana said...

gebunya hitam & putih.....siap nak ada entry sal penjagaan pulaks...intan minat kucing ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...