Tuesday, March 2, 2010

filem niyang rapik punye review berbeza2 dari penonton


saje aku wat entry ni
sebelum ni aku ada wat review pasal filem ni
yg bg aku tak bape best tak seperti trailer

tapi baru tadi aku jengah kat blog aina
lain pulak review si dia ni
katanya, sanggup nak masuk wayang sekali lagi
kerna nak tgk lagi citer niyag rapik ni

aih 
jauh beza impak citer ni pada penonton
aku mmg takkan masuk utk tgk citer ni lg
biar pun org nak belanja
seriously.

so, pada korang yg mmg suke citer melayu je
atau citer hantu ringan2
dan mmg tak layan omputeh
boleh layan citer ni kot

mungkin aku yg mmg dah byk movie aku tgk
dari pelbagai genre
tambahan pulak sume jenis movie aku layan
kecuali movie porno aku tak layan k
mungkin bg aku citer niyang rapik ni
bukan santapan yg baik
secara total citer ni macam tak siap
lakonan tak mantap

so silalah ke wayang dan bg review sendiri
;p

ahmad idham jgn marah aku tau

7 comments:

Aini said...

ye ke.. tgok promo die kat tv macam best je.. wat teruja je nak tengok.. =)

fashah84 said...

malas nak tgok citer ni..kalo arahan ahmad idham dah bleh agak jln ceritanyer...

fashah84 said...

aku x minat nak tgok..dah dpt agak citer arahan ahmad idham ni...:-P

RaMa2UnGU said...

bukan nak belagak, tapi kot citer hantu/seram melayu ni tak brapa nak tengok la..tak minat...

syaf said...

betul2...niat aku nk tengk sangt2 terbantot

Liza said...

saya nie penakut, so tak de ler nak gi tgk criter seram

Ms AiReEn MoHd said...

aku layan citer yg aku paham jer....yg sains fiksyen ko buh la duit sejuta..duit aku amik konpom tgk citer tu aku leh berdengkur....citer malay mmg laki aku pangkah awal awal...melainkan aku akan jer layan bek citer ape pun...tapi kalau citer melalut bowsan mmg tak la kan...niyang rapik tu tak la bowsan..best jer bg aku yg penakut ni...ngehngeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...