Tuesday, March 16, 2010

ikea meatballs-

*pic from facebook fanpage*

aku tak pernah makan
tapi siap ada fan page facebook
ada 9ribu++ fan lak tu
bukan main ramai lagi

persoalannya, sedap sgt ke
aku tak pernah lak terfikir nak makan benda ni
tapi bile tgk ramai sgt fan
mesti la best mende ni aku rasa

dan selalu sgt pegi ikea
tak pernah lak aku makan situ
tak tahu pun mende alah ni sebelum2 ni
recent ni baru tahu

shud try ni
sume kata sedap
mestilah sedap kot
nak pujuk-paksa hubby aku ni
berjaya ke tak...

12 comments:

[z@ck] said...

meatball...
i loikeee..
=)

Irtiyah said...

salam

Dah cuba nanti jangan lupa buat entri..nak tahu gak.. heheh

syaf said...

yeker??? ku x pernah beli pon...
x pasan plak...nk try gak r..2 menatang ape die letak 2??

intan izani said...

ku pun tak tahu menatang ape
nnti dah try
akan ku share disini buat tatapan kalian
heheh

sasha* said...

sumpah sedap.u should tryyyy

MamaCira said...

wat?? 9ribu ++ fan?
makanan apakah ini?
rasanya durian xde fan page lagi!
hehehe..
apapon harus dicube!!

Nieza Ishak said...

sodappppppppp .... rugi kalo tak try.

1 lagik cuba ty Daim cake ... mabelesssss ... nyum nyum.

salmon dia pun tiptop ...

strawberi said...

hai..
sedap tau..i ade resepinya..takla sebijik sama..tp ade la rasa2 ikea...hahaha..menu wajib if pegi sana..kalo dh cuba..sure addict punye

Gieyana said...

mmg sedap tau..kita dr penang pon terjah sn semata2 nk pekena meatball nie..hehehe

Mohd Hafizd said...

apa kata curik recipe tuh..ngeh ngeh...nnti buley tura buat~

farenova said...

memang sedap intannnnnnnnnnn

Mohd Hafizd said...

jangan makan...tak halal tuh...patut la sedap sgt sb ade unsur2 tak elok...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...