Tuesday, March 16, 2010

movie review-muallaf


citer dah lama
tapi aku baru je tgk

berbanding semua citer 
the late yasmin ahmad
i guess this is the only movie i loike
seriously
citer ni simple, mmg ada kepelikan jugak
tapi nice tgk amani n adik die tu

saje nak share review aku
sbb dah beberapa hari tak update
so ada jugak bahan utk dikongsi
;p

6 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

hehhee~

serius memang best~

zara ada flyer ni siap leminate yg di autograph oleh arwah Yasmin Ahmad, Sharifah Amani, dan Brian Yap~

oh, dan si kecil sebelah Amani itu~

intan izani said...

zara,
wah bestnye...
simpan elok2 flyer tu
;p

s y i e r a said...

ira lagi la x tgk2 pown lagi
haha

sasha* said...

eh dh klua wayang ke?

Ieda Si Gadis Filem said...

tengah berusaha menonton~ :)

intan izani said...

sasha,
yg ni intan download je
tak tau la bile wayang sini kuar
ke dah kuar ke mmg takkan kuar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...