Friday, March 12, 2010

shaheizy sam



popular betul mamat ni skrg
semua drama
sume filem 
byk muke die je

hubby aku pun asyik cakap
'eh, muke dia lagi'
walaupun taklah hensem macam hero2 lain
tapi die ada attraction yg tersendiri bg aku
mungkin pandangan mata die tu
cehh ye ye je aku ni
mungkin jugak dia disiplin
sbb tu pengarah suka
kot lah..
sbb dia pun ngaku die serius bekerja... 


13 comments:

TiKa LEh said...

die brlakon best..lwak je dlm niyang rapik

syaf said...

yup....
betui 2...de nk sgt bagus berlakon
tekejut tengok care die berlakon...
giler power. org cacat, lawak, gadoh2, mat rempit, mat jiwang, ape2 je lah die bley bawak

sasha* said...

sy tak pnh lg tgk cite yg latest dia berlakon.maklumla tv kt rumah dok tgk dvd je :P

black_mel said...

dia adik zizie izzatie kan...yup2...mnt dia jugak...adnan sempit terbaik..

Adya A. said...

muke yang bersahaja....apapun, ske dia berlakon

ezzati said...

tu la..dia skrg byk tul belakon pilemmm

BeaN MorENo said...

gaya dia memang stylo...

cikTi said...

sam nih mmg pon,.
kalo nk ikot ensem,,mmg kalah la,.
tp kalo blakon,,mmg blh tarik org,.
mmg berbakat,.anak branak pelakon la katekan,.

Liza said...

he was awesome in adnan sempit!!! a good actor indeed

zures said...

Akak minat dia ni..

uncle said...

uncle bab nak kritik pelakon malaysia zaman skarang ni mmg banyak yang negatif.. tapi bila uncle start tengok citer yangdia berlakon dalam "Bohsia" dan "Adnan Rempit" sememangnya inilah pelapis pelakon yang dicari2 ketika ini. uncle sukup seronok tengok cara pembawakan charecter yang dilakonkan oleh beliau..begitu menjadi..jika seseorang artis tu selsan dengan skrip dan kalonan nya kita sebaga penonton akan turut rasa seronok.

uncle support dia walaupun terlepas kakak dia hahahah

uncle said...

pebetulan..adnan sempit bukan rempit hihihi

Rash said...

he's cute ^_~
dlm cite yg ade scene rempit mesti de ade.. huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...