Saturday, March 6, 2010

tag dari kawan2

1)adakah anda rasa anda hot?
mmg hot tengahri macam ni, tak hujan, panas terik
musim panas macam ni kene turun tingkat bawah
kalau dok kat bilik mmg hot sgt

2) Upload wallpaper laptop yang anda gunakan sekarang.


3) Ceritakan pasal gambar di no 2.

gambar hubby ngan ayah ku
masa kami jalan2 kat rantau panjang awal tahun lalu
gamabr sempoi ni buat aku terhibur tgk
aku jarang tukar gambar kat lappyku ni
kalau itu, itu jelah utk jangka masa yg lama ;p

4) Bila kali terakhir anda makan pizza?
lama jugak tak makan pizza
last makan kat dominos midv last year


5) Lagu terakhir anda dengar.

lagu katy perry kat henfon hubby
setiap pagi dgr
sbb set sbg alarm
kalau dgr lagu tu kat radio automatik rasa 
macam nak mandi& solat subuh
;p


6) Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?

tgk berita kat tv
pastu ni smabung citer industan ;p

7) Selain nama sendiri, anda di panggil dengan nama apa?


kak ngah, sbb anak no 2.. sedara mara semua panggil tu
hubby panggil ayang
takkan hubby nak panggil kak ngah pulak
;p

8) Tag lagi 3 orang.

1. fazee
2. amat

9) Siapakah orang no 1 kepada anda?
kawan baik dunia akhirat insyaAllah. 
kenal sejak sama uni n sama course
kemudian dinaiktaraf menjadi sahabat baik sehingga skrg.
;p

10) No 3 ada hubungan dengan siapa?


nnti aku tanya die
agaknye die single lagi
oopps... aku teka je... ;p

11) Kata-kata cinta untuk orang no 2.
giler. takkan aku nak bagi kata2 cinta pada lelaki lain.
aku dah kawen. ;p

12) Berikan 5 benda yang anda tau tentang orang yang tag anda?

yg tag aku ni dua org. satu namanya sakakun
aku tak tkenal secara personal.
hanya kenal online.
so basically tak tahu jugak pasal dia
tapi tgk gambar boleh tahan hensem
ahaks.

yg kedua
bile tgk nama dia
terus terbayang sizuka nobita.
muda lagi rasenya.
kenal di dunia maya jugak.
orgnya comel lote kalau tgk gambar.
;p


13) Perbezaan antara kambing dan lembu?
aku tak makan kambing, tp lembu aku makan.
tapi haritu aku beli tulang ingatkan tulang lembu
aku bantai buat sup tulang
makan berdua ngan hubby
rupenye kambing
laju je aku makan
 bile tahu kambing baru gelak besar
konon2 taknak makan kambing
kata kolesterol tinggi
org lain kata dan aku percaya.
;p

14) Perasaan anda buat tag ini.
aku buat laju je. fikiran aku kosong tak fikir ape. ;p
apetah lagi perasaan aku
mungkin sedikit runsing dgr lagu hindustan ni
aku mmg tak layan hindustan
mana la remote ni....

15) Adakah anda tau si Rizman tu sengal?
tahu jugak sikit2. ;p

16) Gay or Les?
i'm straight, thats why i'm married early. heheh.

ok yg kene tag tu, buatlah kalau rajin.
sbb sume org jawab tag, aku pun rajin lah jawab ni
heheh.
itu aje.
harap sakakun ngan shazika puas hati.
thats all for now... adios. 
sorylah font berubah2
dek kerana aku copy paste dan malas nak edit ;p

9 comments:

black_mel said...

dh pernah jawab..huhu..letak link jer bole yer?

http://1221steps.blogspot.com/2010/01/tag-for-awek-vistathespian-dan-pu3.html

shazika said...

hehehe..tengkiu akak :))

fashah84 said...

terharu aku bace..ko mmg sahabat dunia akhirat aku..thanks sahabat...

sakaKun™ 2009 © said...

hak hak hak
encem pe benda nyerr
hahahha

thnx sdi tag akak :)

intan izani said...

blackmel,
takpe dah jawab
;p

shazika,
sama2 dear
;p

intan izani said...

fazee,
mmg ko lah sahabat aku
insyaAllah...

sakakun,
hehe
jgn malu2
sama2 ;p

Pocket said...

wah!!
lama nyer orang tak buat tag tag ni:D
kambing adalah sedap ok.
sila bakar plak next time :D

Zoul said...

aku sampai skrg tak suka tag.. he he

shahdiana said...

syok kan wat tag tu...hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...