Tuesday, April 13, 2010

apa itu exchange link?


err... aku saje nak wat entry ni
coz before ni aku ada wat entry
sape nak exchange link ngan aku..

so setiap blog yg nak exchange tu aku dah masukkan 
dlm list aku
tapi bile aku g blog tu takde pun link blog aku

exchange link tu bukan suruh follow
maksudnya, ko letak blog aku dlm list ko
aku lak letak link ko dlm blog aku
ader fhm?

(tapi kalau ko follow, terima kasih byk yer.. 
sesape yg follow tu, insyaAllah aku follow balik
kalau tak terlepas pandang... itupun kalau ada linknye)

takkan la aku offer link semata2 aku je nak letak blog ko
tapi ko taknak letak link blog aku?
ape la yg aku dpt..
ada blog2 yg nak exchange link ngan aku
takde pun link aku
bukan tukar2 link mcm tu..
aishhh....

plus, aku juga nak link aku tu ada kat front page
bukannya kat dlm entry yg org lain tak nampak
cmne nak promote blog kan?

tapi kalau letak bloglist hanya display 10 misalnye
then kita tak update pastu link kita tersorok tu
itu takpe, as long link ku ada di situ even tak kuar
sbb tak update..

so, sape2 nak exchange link ngan aku
jom... ;)


11 comments:

sasha* said...

huhu i tak letak pn link bloggers kt blog i lg.tak sempattt

intan izani said...

sasha,
its ok.. i linked kan u sbb u rajin masuk sini
tq anyway.. ;)

[z@ck] said...

hahaha..kalau nak selalu link akak kuar..kena sll update la..

=)

intan izani said...

zack,
kalau tak kuar pun takpe
tapi maksudnya link tu langsung takde walaupun kita da tekan show all..

DeeDee said...

hye intan..

i'm ur silent reader. let's exchange link ya.. :)

Hidier said...

huhu..best gak exchange link ni kan

cps.style90 said...

sepatutnya dan sebaiknya, org yg nk exchange link tuh kne letak link blogger yg diorg nk exchange tuh awal2.... bru fair... hik3....

**harap pham ayt tuh eyh... hik3...

Mr PenyuBiru said...

blog baru aku masih dlm pembikinan.bloglist pun tak sempat taruk lagi.huhu..


ps:kalu kat blogcarca-marba tu,seme blog yg follow aku atau aku follow dia ada dalam bloglist.aku taruk frontpage lagik.hehe

wachak said...

Cik Intan, wa dah letak link tu kat blog list wa. tq sudi tukau2 link ngan wa.

sonata anak kancil said...

boleh la kita xchange link....followed - linked

iMBobo said...

jom exchange link :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...