Thursday, April 8, 2010

dapat cek nuffnang pertama



kelmarin sampai cek pertama nuff yg ku tunggu kian lama
baru rasa nak cashout setelah rasa best
tgk amaun duit tu
tapi takdelah banyak sgt pun...

bila nak cashout 2nd cek pulak?
tunggu sampai amaun tu puas hati utk digunakan
ada org kata da sampai rm50-100 terus cashout
iye ke?
kalau setakat rm50 rasanya cam rugi je cashout kan?
tunggu rm400 ke rm500 ke baru berbaloi
rm1000 lagi berbaloi
tp berkurun la nak tunggu..
;)

ada 8-9 kempen running
tapi trafik yg kureng lately ni merendahkan earning 
baik tak payah ada kempen byk2 kalau cmni... sigh~

31 comments:

sasha* said...

sonoknye.u cashout bila ek?i tak smpai lg huhu

Budak Pipi Tembam said...

wee!!!kite bila lah nk dpt gitu...huhu...

Ainul H said...

wah, best! agaknye tgu 5 thn lg kot nk cecah smpai 1000 tuh, wuwuwu T_T
tahniah! :)

yanmie said...

tahniah yea..blh blanja kakyan nnti..ehehe

~wAniE~ said...

haaaa...kumpul byk2 pastu akk belanje wanie tau..hehehhe

saya_arief said...

mintak eskrem 1.

intan izani said...

sha,
cashout masa cuti raya cina

bpt,
takpe, gandakan trafik... ;)

intan izani said...

ainul.
rm1000 5 tahun??
takdelah... ussaha la lebih sikit
rm1000 tu leh dpt cepat sikit
less than setahun

kak yan,
hehe...bleh je... ;)

wanie,
tunggu earning akak bulan2 1000 ye..
hehe

saya arief,
bleh, no hal.. eheh

╚► capital S hana ◄╗ said...

BLNJE IRA BOLEH ?
>.<

qellissa said...

best nya, baper lama ea dpt cek ni? qellissa br cashout kan tp x tau lah bila nn nk bg cek nya...hihihi

yannalayola said...

tahniah sis....

~0~ said...

tahniah

FITRIHADI said...

wah byk tu sampai beratus-ratus..hehe tahniah. :D

Irtiyah said...

salam

walaupun sikit, dapat gak.. saya tak pernah dapat pun...

errr boleh ke kempen2 ni? hari tu dapat email nuffnang .. yang saya faham.. dia tak kasik kempen2..

ker...saya yang tak faham bahasa omputih...

intan izani said...

sape nak belanja, tunggu daku kaya eh
;)

irtiyah,
bukan kempen tu maksud sy
kempen tu refer pada buffered iklan
kalau kat nuff ada tulis kempen banyak mana kita dpt... ;)

Miss Fasha said...

sy x pernah dpt.. ape rahsia anda ....

intan izani said...

miss fasha,
takde rahsia ape pun
just kene maintain trafik je
;)

DaHLia said...

alaa..kenapa blurred kan??
hehehe

intan izani said...

dahlia,
kene blur kan
kalau tak org jeles lak
haha (-_-)

inai said...

seronok nya dpt cek dah

intan izani said...

inai,
hehe
mmg seronok.. ;)

sukiminna said...

emmm pasal bile cukup trus cashout tu..

aku saja bukak pasal topik tu kat bos aku..

pandangan dia : better cukup trus cashout..klu simpan bertakok lama pun dlam nuffnang tak cashout duit tu xde dapat bonus..sbb bukan bank.baik cashout dan simpan dalam bank..

Mohd Hafizd said...

wah2..congrats...bannjer2...


p/s: thanks for the support~

black_mel said...

tahniah...bnyk tu...meh nk teka..rm321 kan?sebulan ker tu?wow...memang fames..

intan izani said...

suki,
mmg betul gak tu
tapi kalau kuarkan rm50 habis beli makanan je
tak le nak beli ape2 yg boleh disimpan
macam baju ke kasut ke

hafizd,
u too... ;)

bm,
kurang tepat..haha
mana ada sebulan...
lebih 5 bulan..

F U N F A B U L O S I T Y said...

woaaaa-bape lah agaknya tu yeaaa?haha
tapi ade pakar2 bgtau dex-kalo nak cash out-asal sampai limit cash out-mmg kene cash out-kalo tak..ads liat nak masok-tak tahu betol ke tak ;D

MyaFiza said...

tahniah...hehe..bestnyer tgk org lain dah dapat cek..

agak2 bila time sesuai nak cashout duit nuffnang? hujung bulan ke awal bulan?

intan izani said...

dex,
rasenye tak jugak lah
sbb mcm takde logiknye fakta
tp x taulah kan

mya,
better cash out hujung bulan
sbb sumenye akan diproses mula hujung bln
then tunggu sebulan br dpt email hsbc

fashah84 said...

wah2..seronoknye dpt cek dr nuffnang...bleh ler pi shopping..seronok gak kan bila usaha ko berblog dihargai..berbaloi-baloi..

princessFZ said...

akak tunggu berapa lama nk dapat duit tu eh? hee :)

cps.style90 said...

mule2 excited gak ngan nuff.... then mlas plak rase... cikit jer dpat, so, fade up r.... hik3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...