Friday, April 2, 2010

facebook anti kelantan



macam-macam skrg ni
banyak sgt fan page anti-anti ni
ni ada pulak page anti kelate

tapi yg jadi fan kebykannya org kelate
tu pun sebab diorg nak mengamuk kat admin
agaknye admin ni ada problem ngan sorg mat kelate kot
tak pun mat kelate rampas awek die
tu yg die marah sgt tu

tapi yg tak tahan
bile anti kelate
diorg pun anggap org johor tak pun melaka
nape lak eh
aku ok je ngan org kelate
siap kahwin lagi..heheh


aku bile bace dok gelak2 je
part ni paling lawak

mat klate busuk.... pakai seluar jean levis golok.... 4 bulan skali baru basuh... rambut nak ade ekor, bangle nak besar..... dalam seluar kotek je ade kechik....... ha ha. x berbaloi.

 penghinaan kaw2 ni
tak baik la kan
ni kalau laki aku tahu
die pun mesti marah...

jangan buat fan page anti johor ye...
;p

15 comments:

sI tEDI said...

sesama islam pun nak anti juga ke?

BULLET said...

dah xde keje la tu...padehal duk kat malaysia gak...kang kene masuk dalam jail baru la ade akal...cakap sesedap mulut jek...

Sharinginfoz said...

entah apa-apa le diaorangni macam tak ada kerja lain...

E-mail Akan Pupus????

Sedap Ke Makan McD????

sasha* said...

isu sensitip ni huhu

intan izani said...

tedi,
tulah pasal
ape la diorg ni

intan izani said...

bullet,
tulah pasal
da ramai kene tangkap sbb keceluparan kat facebook
tak seda2 diri lagi ke

intan izani said...

sharing,
mmg takde keje la tu

intan izani said...

sasha,
sgt sensitif kan
racist pulak mcm ni

F I T said...

haha komen paling kelakar pernah baca. tak baik a nak anti-anti ni..takde produktivit langsung kepada negara :P heh

M!Er4N said...

ish sape la kutuk org kelate smpai mcm 2 skali..terasa taw..huhuhu..

salam..just nk promote kaspersky antivirus 2010..lesen key 300 hari..rm20 je..key limited..kalau berminat informs ek

017-9871755 (imran)
mieran_87@yahoo.com.my

Mak Su said...

hhaaaaaa?

intan izani said...

tulah jahat kan
sesama islam pun nak menindas

xaty,
tak payah sedeh2
yg anti kelate ni admin tu sorg jek
;p

penaberkala said...

uish, isu sensitif ni
xstuju dgn tindakan pihak tertentu

Anonymous said...

kepada kelantan2.. jangan panggil orang melayu negeri lain "ore luar"..
Sikap racist mereka dibudaya oleh mak bapak..

Berbahasa melayu elok2.. "ore luar" benci dengar tau.!!

Putera Dunia said...

Melayu memang suka berpuak-puak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...