Thursday, April 15, 2010

facebook ayah pin??


mari kita berbalik kepada isu facebook.
kali ni aku nak share facebook ayah pin 
yang boleh kata menyesatkan


terkejut aku tgk ayah pin ada di facebook
tak tahu sape yg buatkan
mungkin bukan ayah pin yg buat sendiri 
mungkin pengikut atau sesiapa saje mungkin

terkejut juga bila buka facebook beliau
penuh dgn hadis dan petikan2 al quran yg dihuraikan
antara satu kandungan dalam dalam facebook itu

Terdapat kesalahan besar didalam al-Quran iaitu al-Quran menyatakan bahawa Maryam ibu kepada Isa adalah saudara perempuan Harun sedangkan beza waktu antara Maryam ibu Isa Al-Masih dengan Harun adalah 1570 tahun. Al-Quran menyebutkan :................
  err.. aku tak tahu nak komen ape
page facebook anti ayah pin dah pun diwujudkan
dan jangan tak percaya
salah satu fan nya ayah pin sendiri
mmg tak betul la tu namanya tu kan...

>link facebook ayah pin<
 
ape komen anda?

kredit: nizamlimited

11 comments:

yott said...

betul ke yg buat FB tu ayah pin?
tak kan dia msh berani..nnt kena cekup lg..

Bb Hussain said...

huhu..biar benar..tp mmg benar la kan..heheh..

intan izani said...

yott,
entah la
mungkin pengikut die
atau sesape yg nak guna nama dia

intan izani said...

bb,
tiada yg benar melainkan yg benar2 belaka.. ;)

Redbloodsnow said...

erkks...puiii. statement tuh mmg sungguh nk menyesatkan. bani² die kate al-quran salah ek...hemprhhh :(

~0~ said...

bodoh punye ayah pin

penaberkala said...

Persoalannya, adakah ayah pin masih hidup?
senyap sunyi tanpa berita

Liza said...

ayah pin pun ada FB....siap ada fan lagi

Mak Su said...

aik? ada gaks?

Farra Rizal said...

Jom join blog kite ygbaru…blog lama (mybaby-farisha) problem…coz x view new entry…tengah bengang gile niey

Ni blog baru saye…

http://terataimewangi.blogspot.com/

ade yg menarik tau…nak layout muka sendiri??trylah..

tun begia said...

teringat gambar ayah pin dengan anak-anaknya yang ramai (pin baju jer), kehh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...