Sunday, April 4, 2010

keywords-asmaradana,shaheizy sam



sb aritu aku ada buat entry pasal tv series-asmaradana
so keywords aku paling top sekali asmaradana tv3
then, ada jugak terselit shaheizy sam
sbb ada jugak airtu aku wat entry khas pasal mamat ni

maklumlah sam ni tgh meningkat naik skrg
minat ngan lakonan die yg selamba tu
tapi kalau bab feeling nangis2
real2 die nangis, tu tandanya pandai berlakon
macam dalam asmaradana...
katanya lakonan die dlm kl drift 2, menjadikan cerita tu best...
rasenye die hanya bawak watak tambahan...
tapi ramai org tgk citer tu sbb dia
iye ke? kalau aku pun nak tgk rasenye sbb die jugak... 
sbb hero tak best .. ;p

4 comments:

Liza said...

dgr criter, asmaradana nie best, tapi tak branie nak tgk takut ketagih...

intan izani said...

kak liza,
mmg best sgt
intan dah ketagih giler..
;p

penaberkala said...

adnan sempit lawak pun sebab die,hak3

intan izani said...

penaberkala,
ye betul...
mmg die punye memek muke menjadi..
;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...