Friday, April 30, 2010

lagenda budak setan


tak lama lagi keluar movie 
lagenda budak setan adaptasi dari novel
LBS yg tebal giler dulu2 tu
sape pernah bace tau la betapa bestnye 
novel tu dan penghayatan yg syahdu syahdan

aku rasa citer ni kalau ikut dari novel betul2
bole hits.. tapi dek kerana pilihan pelakon
kureng sikit, tak tau la
mungkin jugak ramai nk tgk
aku cume kureng sikit farid kamil jd hero
hilang selera nak tgk...

apepun peminat novel LBS
mesti ternanti2 filem ni
lagu dalam trailer filem ni cam best je
lagu sape eh? 

;p

12 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

wajib nak pi tgk citer ni nanti

puterikurekure said...

awak!!!!
sukanya tengok trailer ni.

tak sabar ok.
lisa kite suka.
:)

intan izani said...

yanie,
tgk jgn tak tgk tau
;p

intan izani said...

puteri,
suke kan?
lagu die best

sI tEDI said...

best ke tak gak nye. tunggu reaksi penonton dulu

atoyis said...

tul la tak berkenan dengan farid kamil

hajarus said...

hajar xpernah lg baca novel ni tp tengok trailer ngan dengar org cakap movie ni cam best... mesti g tengok nih... :d

intan izani said...

si tedi,
expectation sume tinggi ni
sbb novel best la katakan
bile di filemkan tak tau lah kan

intan izani said...

atoyis,
tu la kan..
ish ish

intan izani said...

hajarus,
novel die mmg best sgt la dulu
skrg kalau bace tak taulah cmne feeling nye lak
heheh

Liza said...

i used to read this novel as well, tak sabar lak nak tgk movie dia

sasha* said...

dulu femes kn novel dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...