Sunday, April 11, 2010

siapa nak exchange link dgn aku?


aku skrg nak mengupdate link2 blogger yg ada dlm blog aku
link yg aku boleh tahu update dari kalian semua
so meriah la sikit blog kita kan.. 
boleh jugak daku tau latest entry kalian
cmne pun, aku hanya display kan
15 blog dgn update terbaru dalam satu2 waktu.. 

so, siapa2 nak exchange link dgn aku
tinggal jejak kat sini eh
nanti akan aku jejaki blog kalian
kalau aku tgk link aku dah ada kat blog list korang
aku link kan korang lak..

jom ber exchange2...
;)

update: sebenarnya yg link2 sedia ada dah ramai, 
dan mmg aku takkan buang.. so no worries ok 
just utk sapa yg lum ada link kat sini TQ

19 comments:

@}--niEra-- said...

link blog nih mmg ader dh kt blog sy..
link blog sy jer blom ader kt cini :D
http://nierahashim.blogspot.com

sI tEDI said...

bagu tukar2 link ni.. dapat membantu kawan2 yg lain empromosi blog mereka!!! :)

sofie said...

http://sofie-sweetcollectionservices.blogspot.com/


jom kongsi link k mas ngn kengkawan inta

Aiyu Esa said...

saya dah mmg link blog awak kat blog saya..nie my link...

http://hepicookmum.blogspot.com/

F U N F A B U L O S I T Y said...

dex punya blog :

http://funfabulosity.blogspot.com/

thankssss ;D

Mohd Hafizd said...

den punya... http://mhafizd.blogspot.com/

sasha* said...

i tak letak link tp i follow dan insyaAllah selalu dtg jenguk :)

Uda said...

add saya ..

http://coretanuda.blogspot.com/

link awak boleh check kat member uda

penaberkala said...

buleh jugak
bayar2 pun tak kan

http://penaberkala.blogspot.com/

Liza said...

kita dah link awak, under my normalies...

Bb Hussain said...

boleh gak kan..

http://bbmemorylane.blogspot.com

fashah84 said...

ni aku nyer...hehehe..

http://fashah84.blogspot.com

°`° NiSa °`° said...

saya punya... http://topazdiamond.blogspot.com

yuyu said...

yuyu punye ni tau..


http://belogayu.blogspot.com

╚► capital S hana ◄╗ said...

nak gak ley x ?

http://thestoryof-gades.blogspot.com

Neezhom Photographic said...

Salaam. Apa kabar? Semoga anda sihat dan ceria selalu.

Offer disahut boh. Saya udah link di sini

http://www.e-picworld.com/2009/05/link-exchange.html

Harap link back ke homepage yaaa. Terima kasih :)

Saiedah Syamielah said...

jemputlah ke blog saya,,komen topik y ada,,,tq
http://saiedahsyamielah.blogspot.com/

cps.style90 said...

jom exchange link....

Blog Name: myBlog | myFirdaus
Blog URL : http://myblog.myfirdaus.com

**blog anda telah di "list" kan....

deyanaaw said...

hi.. saya baru mula start berblog ni, boleh link exchange

blog: blog perniagaan dan personal
url: www.ritsfiy-mamacollections.blogspot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...